Англія проти Італії. Чи візьмуть британці реванш за поразку у фіналі Євро-2020?

10 червня у матчі 3-го туру Ліги націй УЄФА зустрінуться збірні Англії та Італії. Матч пройде на арені Молінью (Вовки).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Англія проти Італії

Англія

Збірна Англії ще не виграла цей розіграш Ліги націй, у другому турі команда на виїзді розділила очки з Німеччиною 1:1. «Трьом левам» не вдалося перехопити ініціативу на полі, тож команда спробувала знайти щастя у контратаці. На початку другого тайму хлопці Гарета Саутгейта пропустили атаку з боку суперника, через що німці вийшли вперед. Британці продовжували намагатися знайти лазівку в захисті господарів, в результаті чого удача посміхнулася їм у самій кінцівці, Кейн зумів зрівняти рахунок після пенальті.

Англія була останньою в групі, набравши 1 очко при пропорції 1:2.

Італія

Італія досягла першого успіху в Лізі націй, зламавши на своїй території опір збірної Угорщини 2:1. Підопічні Роберто Манчіні добре розпочали поєдинок, завдяки чому команда навіть після першого тайму повела з рахунком 2:0. Тоді «Скуадра Аззурра» надто рано почала святкувати перемогу, через що мадяри змогли скоротити відставання. Надалі італійці зібралися, не допускаючи гостей занадто сильно. Перемогу італійцям принесли голи Барелла і Пелегріні.

Збірна Італії посідає 1 місце в квартеті, набравши 4 очки, з різницею м'ячів 3:2.

Англія проти Італії

Факти Англія проти Італії

  • Всього менше 2,5 зіграно в останніх трьох стикових матчах національних збірних;
  • Останні три спільні поєдинки збірних завершилися внічию, причому з однаковим рахунком 1:1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери очікують успіху від британців. Для англійської Вікторії котирування були - 1,78. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,41. Котирування приймаються на успіх Італії - 5.12. Букмекерів чекає результативний футбол у виконанні команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на "Тотал менше 2" з коефіцієнтом - 2,18, "Тотал більше 2" з котируваннями - 1,69. Завантажте 1xbet на свій телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Англія після двох турів не схожа на себе, команда втратила занадто багато очок. Італія виглядає добре, команда може продовжувати посилення. «Три леви» все одно виграють матч, хлопці Саутгейта при підтримці трибун вийдуть вперед, тим самим перервавши серію невдач у нинішньому турнірі, і помстившись за поразку в торішньому фіналі Євро: перемогу Англії - 1,81.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0