Айнтрахт – Уніон Берлін. Чи візьме несподіваний лідер Бундесліги три очки?

У суботу, 1 жовтня, на стадіоні «Дойче Банк Парк» відбудеться матч «Айнтрахт» – «Уніон Берлін» в рамках 8-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Айнтрахт» проти «Уніон Берлін».

Айнтрахт

«Айнтрахт» не найкращим чином розпочав нинішній чемпіонат Німеччини: після семи зіграних ігор команда займає сьому позицію в турнірній таблиці. "Орли" обов'язково повинні покращити ігровий план, якщо команда хоче пробитися в єврокубкову зону.

Не варто забувати, що у Айнтрахта досить складний і насичений календар ігор, пов'язаний з виступом у Лізі чемпіонів. Тренерському штабу «орлів» досить важко правильно розподілити ігровий час між своїми виконавцями, але в новому матчі чемпіонату команда гратиме виключно на перемогу.

Уніон Берлін

Уніон Берлін можна сміливо назвати головною сенсацією нинішнього розіграшу Бундесліги, адже команда не тільки неочікувано лідирувала в турнірній таблиці, але досі навіть не програвала. Берлінці добре показали себе на старті і намагатимуться якомога довше протриматися в лідерах чемпіонату.

У Союзу є свої євроматчі, адже команда представляє Німеччину в Лізі Європи. Тим не менш, гості майбутнього матчу все ж справляються, хоча в єврокубковому турнірі виступають значно слабше. Але першість Німеччини вважається пріоритетним змаганням для Союзу в цьому відрізку сезону, і в наступній зустрічі команда розраховує продовжити безпрограшну серію.

Айнтрахт – Уніон Берлін

Айнтрахт проти Уніон Берлін факти

  • В останньому розіграші чемпіонату Німеччини команди обмінялися перемогами: «Уніон Берлін» переміг 2:0, «Айнтрахт» — 2:1;
  • В останніх чотирьох матчах між командами була ставка на тотал матчу більше 2,5 голів;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Уніон Берлін виграв лише два з останніх п'яти матчів проти Айнтрахта в Бундеслізі;
  • Уніон Берлін ще не програв у поточному сезоні Бундесліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед шанувальників німецького футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч восьмого туру чемпіонату Німеччини: на перемогу Айнтрахта можна поставити 2,20, на нічию – 3,35, а на перемогу Берлінського союзу - за 3,25. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Неочікуваним лідером чемпіонату Німеччини є «Юніон», який на думку букмекерів не вважається фаворитом майбутнього матчу. Франкфуртський «Айнтрахт» здатний завдати серйозних проблем супернику будь-якого рівня на своєму полі, тож не дивно, що шанси господарів на три очки вважаються досить високими. Тим не менш, Union Berlin знаходиться в хорошій формі і, очевидно, намагатиметься підтвердити, що нещодавні успіхи не є випадковістю. Хорошим вибором у цьому випадку буде ставка на тотал більше 2,5 голів за 1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0