Ліверпуль проти Брайтона. Чи підтвердять «червоні» статус фаворита?

У суботу, 1 жовтня, на стадіоні "Енфілд Роуд" відбудеться поєдинок "Ліверпуль" - "Брайтон" у рамках 9-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" – "Брайтон".

Ліверпуль

Ліверпуль після шести зіграних матчів посідає восьме місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії і така позиція, звісно, не влаштовує ні саму команду, ні тренерський штаб, ні вболівальників. Тож тепер червоні намагатимуться наздогнати згаяне.

У новому матчі «Ліверпуль» зіграє на своєму стадіоні і докладе максимум зусиль для досягнення переможного результату. Юрген Клопп повинен виставити на майбутню гру своїх найсильніших гравців, а це означає, що саме Ліверпуль виступатиме в такому матчі першим номером і з позиції сили.

Брайтон

Для Брайтона це буде перший матч під керівництвом Роберто Де Зербі, який змінив Грема Поттера на посаді головного тренера команди. Разом з колишнім наставником "Чайки" дуже добре почали сезон в англійській Прем'єр-лізі, і італійському наставнику буде важко показати такі ж результати з новими підопічними.

Перед новим туром "Брайтон" посідає четверте місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії, але попереду на команду чекає дуже важкий матч, в якому вона буде явним аутсайдером. Буде цікаво подивитися, як «Чайки» виступлять під керівництвом нового тренера і які ідеї він привнесе в нову команду.

Ліверпуль проти Брайтона

Факти Ліверпуля проти Брайтона

  • "Ліверпуль" переміг "Брайтон" з рахунком 2:0 в останньому сезоні Прем'єр-ліги і завершився внічию 2:2.
  • у трьох з останніх п'яти матчів між "Ліверпулем" і "Брайтоном" ставка була на те, що "обидві команди заб'ють"
  • у двох з останніх п'яти матчів між командами була ставка на понад 2,5 гола
  • Ліверпуль виграв лише два з останніх п'яти матчів проти Брайтона в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч дев'ятого туру англійської Прем'єр-ліги: на Ліверпуль можна поставити 1,34, на нічию - 5,00, на Брайтон - на твердий 8,00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ліверпуль по праву вважається фаворитом цього матчу, на його полі команді Клоппа потрібно взяти три очки, щоб нарешті не відставати від команд-лідерів. Брайтон зіграє перший матч з новим тренером і, безумовно, сподівається на хорошу гру в цій грі. Гості цілком здатні засмутити сильнішого суперника, а це означає, що ставка на те, що заб'ють обидві команди за 1,89.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0