Наполі проти Торіно. Чи продовжать неаполітанці безпрограшну серію?

1 жовтня в матчі 8-го туру італійської Серії А на футбольній арені «Стадіон ім. Марадони» (Неаполь) зустрінуться клуби «Наполі» і «Торіно».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Наполі" проти "Торіно".

Наполі

«Наполі» все ще не програє в новому сезоні, команда однаково успішна на всіх фронтах. В останньому матчі Серії А підопічні Лучано Спаллетті на виїзді виявилися сильнішими за Мілан – 2:1. «Ослики» в першому таймі ні в чому не поступалися господарям, тому відрізок завершився без голів. Вже після перерви неаполітанці почали гостріше атакувати, в результаті зумівши зламати опір "дияволів". У гостей голи відзначилися Політано та Сімеоне.

"Наполі" лідирує в таблиці з 17 очками при різниці м'ячів 15-5.

Торіно

Торіно програє другий матч поспіль, цього разу клуб поступився вдома з мінімальним рахунком 0:1 Сассуоло. «Бики» виглядали краще на полі, команда більше часу атакувала та контролювала м’яч. При цьому підопічним Івана Юрича так і не вдалося втілити свою перевагу у забитий гол. Поступово зустріч наближалася до закономірної нічиєї, вже в самій кінцівці «гранатові» розслабилися, тим самим дозволивши «чорно-зеленим» забити гол перед фінальним свистком.

Торіно посідає 9-е місце в чемпіонаті з 10 очками та різницею м'ячів 6:7.

Наполі проти Торіно

Наполі проти Торіно факти

  • Наполі виграв 9 з останніх 11 матчів Серії А;
  • Наполі зіграв унічию в першому таймі та виграв матч у своїх останніх 3 матчах Серії А;
  • Менше 2,5 голів в останніх 3 іграх Туріно в Серії А;
  • Наполі переміг з різницею в 1 гол в останніх 3 матчах Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами домашньої зустрічі букмекери бачать неаполітанців. Для Вікторії Наполі котирування становили 1,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,40. На успіх Торіно прийнято котирування - 5,40. Букмекери чекають голів від італійських команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.12, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.77. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Один із головних матчів нового туру чемпіонату Англії, в якому в очній боротьбі зійдуться «Арсенал» і «Тоттенхем» – лідери турнірної таблиці, які чудово розпочали цей сезон. Для обох суперників така зустріч буде дуже важливою, а це означає, що і «каноніри», і «шпори» зроблять усе можливе, щоб взяти всі три очки. У такому матчі голи повинні бути, обидві команди намагатимуться грати в атаці, тому хорошим варіантом прогнозу буде ставка на те, що в матчі буде «2-3» голи за 2.04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0