Манчестер Сіті проти Манчестер Юнайтед. Хто виграє манчестерське дербі?

У неділю, 2 жовтня, на стадіоні "Етіхад" відбудеться поєдинок "Манчестер Сіті" - "Манчестер Юнайтед" у рамках 9-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Сіті" проти "Манчестер Юнайтед".

Манчестер Сіті

«Манчестер Сіті» залишається однією з небагатьох команд у цьому сезоні чемпіонату, які ще не програвали. Містяни посідають друге місце в турнірній таблиці і справедливо розраховують повернути собі лідерство в одному з наступних турів англійської Прем'єр-ліги.

Попереду на підопічних Пепа Гвардіоли зустріч із принциповим на його полі суперником, і в такому поєдинку «городяни» будуть явними фаворитами. Перед своїми вболівальниками «Манчестер Сіті» спробує виступити якомога краще і зробить усе можливе, щоб взяти всі три очки.

Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед зіграв на один матч менше в Прем'єр-лізі, але зараз займає п'яте місце в турнірній таблиці. Після двох початкових невдач «Червоні Дияволи» почали стабільну серію та виграли чотири поспіль ігри Прем’єр-ліги, підтверджуючи свою готовність боротися за перші місця цього сезону.

У наступній зустрічі команда Еріка тен Хега буде аутсайдером, але гості точно матимуть свої шанси біля чужих воріт. Щоб добитися гарного результату, «червоним дияволам» необхідно показати хорошу реалізацію гольових моментів. Також цікаво, який склад голландський менеджер виставить на такий важливий матч.

Манчестер Сіті проти Манчестер Юнайтед

Манчестер Сіті проти Манчестер Юнайтед факти

  • «Манчестер Сіті» двічі переміг «Манчестер Юнайтед» минулого сезону, 4-1 і 2-0;
  • Лише в одному з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Крім того, лише в одному з останніх п'яти матчів між командами була зроблена ставка на більше 2,5 голів;
  • Манчестер Сіті ще не програв у поточному сезоні Прем'єр-ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів чемпіонату Англії букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на центральний матч дев’ятого туру Прем’єр-ліги: ви можете зробити ставку на перемогу Манчестер Сіті з коефіцієнтом 1,33, на нічия - за 5,40, а на перемогу Манчестер Юнайтед - за 7,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У головному матчі нового раунду чемпіонату Англії відбудеться чергове манчестерське дербі, до якого головні суперники налаштовані в хорошій формі. Команда Гвардіоли гратиме на своєму стадіоні і по праву вважається фаворитом зустрічі, але на всі три очки у «червоних дияволів» є свої претензії. В останні роки команди не радують грою в очних зустрічах, але будь-яка серія рано чи пізно закінчується. Робочим вибором буде ставка на те, що «обидві команди заб’ють» за 1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0