Ахмат проти Динамо Москва. Хто виявиться сильнішим у протистоянні сусідів по таблиці?

2 жовтня в матчі 11-го туру РПЛ поміряються силами «Ахмат» і московське «Динамо». Гра пройде на арені «Ахмат-Арена» (Грозний).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ахмат – Динамо Москва

Ахмат

Ахмат святкував перемогу в останньому матчі, зламавши опір уральців на виїзді 2:1. Підопічні Юрія Нагайцева провели зустріч другим номером, що не завадило їм відкрити рахунок ще до перерви. Надалі Грозний продовжував гнути свою лінію, але в підсумку команда помилилася. На щастя, перед фінальним свистком «зелено-білі» знайшли в собі сили вирвати перемогу. У гостей голи відзначилися Харін і Беріша.

Ахмат займає 8-е місце в чемпіонаті Росії, набравши 14 очок, при коефіцієнті 15:16.

Динамо Москва

Московське Динамо програє другий матч поспіль, цього разу "біло-сині" на своїй території поступилися Зеніту з рахунком 0:2. Підопічні Славіша Йокановича не зуміли нав'язати петербуржцям свої умови, тому навіть у першому таймі були в ролі наздоганяючих. Після перерви "динаміки" залишилися в меншості, червону картку отримав Фернандес. Вже неповні москалі продовжили падіння, просто дозволивши «зенітчикам» добити себе.

Динамо посідає 7-е місце в турнірній таблиці з 16 очками та різницею м'ячів 16:11.

Ахмат проти Динамо Москва

Ахмат проти Динамо Москва факти

  • Більше 2,5 голів в останніх 6 матчах Амати в чемпіонаті Росії;
  • Загальна кількість голів понад 2,5 у 5 з останніх 6 виїзних матчів московського «Динамо» в чемпіонаті Росії;
  • Московське «Динамо» пропустило щонайменше 2 голи в 5 з останніх 6 виїзних матчів чемпіонату Росії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не можуть виділити фаворита в цій парі. На перемогу Ахмата котирування становили 2,70. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,60. На успіх московського "Динамо" прийняті котирування - 2,60. Букмекери не знають, чого очікувати від російських команд у плані гри. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.92, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.94. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Загалом «Ахмат» виступає добре, грозненці намагатимуться ще більше зміцнити свої позиції. «Динамо» втратило позиції, хоча у команди ще є багато часу, щоб надолужити згаяне. Підопічні Йокановича виграють матч, "біло-сині" візьмуться в руки, навіть зламавши опір "зелено-білих" на виїзді: перемога московського "Динамо" - 2,60.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0