Інтер проти Барселони. Чи порадує така зустріч великою кількістю голів?

У вівторок, 4 жовтня, на стадіоні "Джузеппе Меацца" відбудеться матч "Інтер" - "Барселона" в рамках 3-го туру Ліги чемпіонів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Інтер" – "Барселона".

Інтер

Інтер не найкращим чином розпочав новий сезон: у чемпіонаті Італії команда ще далека від боротьби за титул, а в Лізі чемпіонів набрала лише 3 очки після двох турів. Попереду у команди вирішальний відрізок цієї осені, в якому вона зобов'язана постаратися набрати максимум очок у всіх змаганнях.

Домашня гра проти «Барселони» в Лізі чемпіонів матиме велике значення для «Інтера», адже від неї дійсно залежать перспективи команди в цьому турнірі. У такій зустрічі «нерадзуррі» повинні грати агресивно в атаці і правильно використовувати свої моменти біля чужих воріт.

Барселона

Барселона також має три очки після стартових двох турів і разом з Інтером боротиметься за другий рядок, що дозволить їй вийти в плей-офф Ліги чемпіонів. Тому для каталонців наступні дві зустрічі матимуть велике значення з точки зору турнірних перспектив.

У найближчій зустрічі головний тренер Хаві, безумовно, випустить своїх найсильніших гравців, які повинні будуть забезпечити команді позитивний результат. У «Барселони» складний і насичений календар матчів, і буде цікаво подивитися, як каталонці впораються з таким складним графіком.

Інтер проти Барселони

Інтер проти Барселони факти

  • У минулому команди зіграли між собою в Лізі чемпіонів 10 разів: 6 перемог у "Барселони", 1 матч виграв "Інтер", ще 3 матчі завершилися внічию
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками прийшла ставка на те, що заб'ють обидві команди.
  • Також у трьох з останніх п'яти матчів між командами була ставка на тотал більше 2,5 голів
  • Інтер і Барселона набрали по 3 очки після стартових двох турів

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч третього туру Ліги чемпіонів: на перемогу «Інтера» можна поставити 3,95, на нічию — 3,80, на перемога Барселони з рахунком 1, 81. Ви можете поставити на «обидві команди заб'ють» за 1,59. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Центральний поєдинок ігрового дня в Лізі чемпіонів, в якому зіграють дві топові європейські команди, поставивши перед собою завдання вийти зі свого квартету. Найближчі два стикових матчі можуть стати ключовими в боротьбі за розподіл підсумкових місць у групі. Барселона вважається фаворитом майбутньої зустрічі, але Інтер не здасться просто так вдома і явно використає всі свої козирі, щоб взяти три очки. Цікавим вибором може бути ставка на те, що Інтер не програє за 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0