Аякс проти Наполі. Чи продовжать гості переможну серію в Лізі чемпіонів?

У вівторок, 4 жовтня, на стадіоні «Йохан Кройф Арена» відбудеться матч «Аякс» – «Наполі» в рамках 3-го туру Ліги чемпіонів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аякс" – "Наполі".

Аякс

«Аякс» набрав три очки в двох стартових матчах групового етапу Ліги чемпіонів і наразі займає лише третє місце. Тим не менш, команда зберігає непогані шанси вийти зі свого квартету, але для цього в наступних двох матчах їй однозначно потрібно постаратися набрати якомога більше очок.

Незважаючи на втрату багатьох ключових гравців минулого літа, «Аякс» продовжує залишатися дуже міцною та сильною командою, яка може дати гідний бій будь-якому супернику на своєму стадіоні. Нова зустріч не стане винятком і господарі обов’язково постараються порадувати своїх уболівальників.

Наполі

Наполі виграв перші два матчі в Лізі чемпіонів і заслужено займає перше місце у своїй групі. Італійська команда здобула дві розгромні перемоги на старті турніру та підтвердила свої амбіції зіграти в плей-офф турніру наступної весни. Для цього неаполітанцям потрібно продовжувати набирати очки.

Попереду у "Наполі" дуже складний виїзний матч, в якому гості не будуть вважатися фаворитами, незважаючи на поточне лідерство в квартеті. Ймовірно, що в такому важливому матчі «Наполі» може віддати ініціативу супернику і зробити ставку на гру під другим номером.

Аякс проти Наполі

Аякс проти Наполі факти

  • Команди ніколи раніше не грали між собою в європейських змаганнях;
  • Наполі виграв обидва матчі поточного розіграшу Ліги чемпіонів;
  • В середньому в семи з десяти матчів за участю «Аякса» у всіх турнірах ставиться ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • У середньому 6 з 10 ігор Наполі в усіх турнірах роблять ставку на те, що заб’ють обидві команди.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч третього туру Ліги чемпіонів: на перемогу «Аякса» можна поставити за 2,14, на нічию – за 3,65, а на перемогу Наполі - за 3,05. Ви можете зробити ставку на «обидві команди заб'ють» за 1,49. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч у рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому суперники зіграють між собою, претендуючи на вихід зі свого квартету. Наполі лідирує у своїй групі, але в разі перемоги Аякса він може наздогнати італійців і наздогнати їх за очками. Обидві команди люблять грати в атаці, а значить, є хороші шанси побачити видовищний і результативний матч. Хорошим вибором здається робоча ставка на «2-3 голи в матчі» за 2,09.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0