Челсі проти Мілана. Чи виграють лондонці свою першу Лігу чемпіонів?

У середу, 5 жовтня, на стадіоні "Етіхад" відбудеться матч 3-го туру Ліги чемпіонів "Челсі" - "Мілан".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Мілана".

Челсі

«Челсі» забив лише один гол у перших двох матчах Ліги чемпіонів і наразі займає останнє місце у своєму квартеті. Зміна наставника повинна піти на користь "синім", але поки що Грем Поттер тільки починає свою діяльність у Лондоні, і йому доведеться багато працювати, щоб покращити результати команди як у чемпіонаті, так і в Лізі чемпіонів.

У цьому сезоні лондонці ще не вигравали в єврокубках, і наступний матч - чудова можливість нарешті взяти три очки, граючи перед своїми вболівальниками. Наставник синіх напевно випустить своїх найсильніших виконавців і навряд чи буде експериментувати в такій важливій грі.

Мілан

Мілан займає перше місце в групі і ще не програвав. «Россонері» зіграли внічию із «Зальцбургом» і перемогли «Динамо» в Загребі, але найбільше випробування в Лізі чемпіонів у команди ще попереду. На черзі у італійської команди важливі матчі проти Челсі, в яких їй обов'язково потрібно набирати очки.

"Россонері" нестабільні в цьому сезоні і явно не досягли піку своєї форми. У чемпіонаті Італії «Мілан» поки що не в першій четвірці, тому наразі складно сказати, якому турніру команда віддає перевагу. Тим не менш, гості приїдуть до Лондона з явним бажанням взяти очки.

Челсі проти Мілана

Челсі проти Мілана факти

  • У минулому команди лише двічі зустрічалися в Лізі чемпіонів і обидва рази зіграли внічию – 0:0 та 1:1;
  • «Челсі» ще не вигравав цю Лігу чемпіонів;
  • У середньому п'ять із десяти ігор Челсі цього сезону ставлять на понад 2,5 голи;
  • У середньому у восьми з десяти матчів за участю Мілана цього сезону ставки робляться на те, що «обидві команди заб’ють».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів: на Челсі можна поставити 1,75, на нічию – 3,70, на Мілан за 4, 40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде матч між фаворитами групи Е, які ще не є найкращими у своєму квартеті та далекі від вирішення проблеми виходу в плей-офф Ліги чемпіонів. Попереду у суперників два стикових поєдинки, які допоможуть визначити розклад турніру до фінішу. «Челсі» на своєму стадіоні в майбутньому матчі повинен показати максимум можливостей, адже цю Лігу чемпіонів команда ще не вигравала. Хорошим вибором здається ставка на чисту перемогу Челсі за 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0