Севілья – Боруссія. Нервіони продовжать невдало грати вдома?

У середу, 5 жовтня, на стадіоні «Рамон Санчес Пісхуан» у Севільї однойменна команда зіграє проти «Боруссії» Дортмунд у матчі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Севілья" – "Боруссія".

Севілья

Нервіонс» дуже слабо розпочала сезон, здобувши лише одну перемогу за 7 турів Приклади – 3:2 над «Еспаньйолом» на виїзді. До речі, поки що це єдиний матч, в якому їм вдалося забити більше одного м'яча. Але «Севілья» пропускає регулярно, і справа не обмежується одним голом: поразки 1:2 від Осасуни та Альмерії, 0:3 від «Барселони» та 0:2 від «Атлетіко». У турнірній таблиці команда Лопетегі займає лише 16-е місце, лише на одне очко випереджаючи команди, що знаходяться в зоні вильоту.

Севілья вийшла в груповий етап Ліги чемпіонів з 4-го місця в чемпіонаті Іспанії. Поки безуспішно: поразка в домашньому матчі з Ман Сіті (0-4) і очко в гостях проти Копенгагена (0-0).

Борусія

У Бундеслізі в 5 стартових турах "чорно-жовті" здобули 4 перемоги, оступившись лише в домашній грі з бременським "Вердером" (2:3), в якій до 89-ї хвилини вели 2:0. Після цього була впевнена, але мінімальна перемога над «Шальке» (1:0) і дві виїзні поразки: 0:3 від «РБ Лейпциг» і 2:3 від «Кельна». У турнірній таблиці дортмундська "Боруссія" ділить третій рядок з "Баварією", відстаючи від лідера на два очки.

Борусія потрапила в груповий етап Ліги чемпіонів безпосередньо з другого місця в чемпіонаті Німеччини. У першому турі команда Терзіча без проблем переграла «Копенгаген» (3:0), а потім навіть не виграла нічию в гостьовому бою з «Ман Сіті» (1:2), пропустивши обидва голи на останніх 10 хвилинах.

Севілья – Боруссія

Факти про севілью проти борусії

  • Жодна очна зустріч не завершилася перемогою господарів;
  • У трьох очних зустрічах з 4 грала ставка «Тотал більше (3,5)»;
  • Цього сезону «Севілья» пропустила у 8 матчах із 9 зіграних;
  • На своїй арені Nervions не можуть виграти 4 матчі поспіль, програвши три бої з сухим рахунком;
  • У єврокубках «Севілья» зуміла забити більше одного голу лише в одному з останніх 7 матчів;
  • Боруссія Дортмунд забила в 43 з останніх 44 матчів;
  • З квітня «Джмелі» жодного разу не зіграли внічию: 11 перемог і 7 поразок.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери більше схиляються до перемоги Боруссії за 2,39, нічия – 3,53, а перемога Севільї – 2,93. 1xbet вірить у гру команд: Тотал більше (2,5) - за 1,79, а Тотал менше (2,5) - за 2,05. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У позаминулому сезоні команди перетнулися в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, і тоді «Джмелі» виявилися сильнішими: 3:2 на «Рамон Санчес Пісхуан» і 2:2 у Дортмунда. В обох матчах Голланд, який зараз виступає за Ман Сіті, відзначився дублем.

Багато хто схиляється до думки, що саме в двоматчевому поєдинку цих двох команд визначиться учасник плей-офф з другого місця в групі G. Покрашав зараз Дортмунд, який хоч і програв у трьох матчах із 4 останніх, але регулярно забиває, а враховуючи слабку атаку Севільї (7 голів у 9 матчах цього сезону), рекомендуємо робити ставку на Х2 за 1,43 або Боруссію з гандикапом (0)" за 1,72. Ставка "Боруссія більше (1,0)" за 1,41 буде абсолютно безпрограшною.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0