ЦСКА проти Сибіру. Чи зіграє домашній лід на руку армійцям?

У четвер, 29 вересня, столична «Арена ЦСКА» стане місцем проведення чергового матчу регулярного чемпіонату КХЛ. Хокеїсти з Новосибірського Сибіру відвідають московський ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Сибір

ЦСКА

Столичній команді ще далеко до зразка минулого року. Вже зараз зрозуміло, що тренерський штаб армійців на чолі з Сергієм Федоровим не став прискорювати підготовку команди до сезону, вважаючи за краще набирати ігрову форму вже під час офіційних матчів. Така тактика принесла успіх армійцям минулого сезону, коли армійці досягли піку форми в плей-офф, за підсумками якого ЦСКА виграв Кубок Гагаріна.

Зараз армійці особливою грою не вражають, чергуючи вдалі матчі з відверто провальними. Так, буквально тиждень тому ЦСКА примудрився програти китайському «Куньлуню», який багато хто вважає одним із найслабших клубів КХЛ. Якщо в минулому сезоні армійці відчували серйозні проблеми в атаці, то цього року періодично дає збій захист, на чому позначається відсутність основного голкіпера чемпіонського сезону Івана Федорова. В останньому матчі чемпіонату армійці зустрічалися з земляками зі Спартака і зуміли в овертаймі здобути трудову перемогу над принциповим суперником. Ця перемога стала для столичного клубу лише шостою в поточному чемпіонаті, а тепер хокеїсти ЦСКА з 13 набраними очками посідають лише сьоме місце в Західній конференції.

Сибір

Але «Сибір», на відміну від своїх суперників у майбутньому матчі, старт сезону може занести собі в актив. Сибіряки вже не виглядають як суто оборонна команда, все більше діючи самостійно, не підлаштовуючись під суперника. У підсумку результативність команди помітно підвищилася, тепер «Сибір» забиває в середньому по три голи за матч. У той же час «Сибір» ще можна назвати рідною командою; на рідному льоду сибіряки програли лише один раз в основний час нинішнього чемпіонату.

Якщо виділяти когось особисто, то тут варто звернути увагу на форварда Олександра Шарова, який набрав уже 11 очок за результативність (7 + 4). Шаров став першим хокеїстом в історії Сибіру, який забив покер в одній грі. Форвард відправив чотири голи у ворота підмосковного Витязя, що дозволило сибірякам перемогти з рахунком 5-4. Ця перемога вивела "Сибір" на четверте місце в Східній конференції, відстаючи від лідера "Металурга" з 13 очками на п'ять очок.

ЦСКА проти Сибіру

Статистика

Що характерно, минулого сезону обидва матчі цих суперників завершилися з вкрай рідкісним для хокею рахунком 1:0. ЦСКА з таким рахунком переміг у Москві, а "Сибір" взяла реванш у Новосибірську. Загалом, невисока результативність стає візитною карткою цього протистояння. Так, в останніх 10 матчах ЦСКА і «Сибіру» лише тричі суперники разом змогли забити більше чотирьох голів. Загалом у КХЛ ці команди зустрічалися між собою 27 разів, 19 перемог в активі армійців, 8 разів перемагали сибіряки.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора майже не сумнівається в перемозі господарів, пропонуючи на перемогу ЦСКА коефіцієнт 1,46. За 4,8 можна прийняти нічию, перемога Сибіру пропонується з ще більшим коефіцієнтом 6,4. Що стосується очікуваної ефективності, то тут 1xbet пропонує такі котирування: Тотал більше (4,5) - 1,97, Тотал менше (4,5) - 1,81. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Як було сказано вище, Сибір в нинішньому чемпіонаті грає досить сміливо, не сидячи в обороні. Але навряд чи в Москві, в грі проти чинного володаря Кубка Гагаріна, сибіряки будуть ризикувати, втягуючись у відкритий хокей. Особисто армійці сильніші, що має дозволити їм перемагати, але поразки чекати не варто. Нас чекає в'язка гра, де все може вирішити один точний кидок. Наш прогноз - перемога ЦСКА + Тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0