Челсі проти Вулвергемптона. Чи візьмуть лондонці ще три очки?

«Челсі» зіграє з «Вулверхемптон Вондерерс» у суботу, 8 жовтня, на «Стемфорд Брідж» у 10-му турі англійської Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Вулвергемптона".

Челсі

Челсі в останньому турі чемпіонату Англії вирвав перемогу над Кристал Пелас і здобув першу перемогу під керівництвом Грема Поттера. Поки що з новим наставником лондонці виступають дуже солідно, але, звісно, новому менеджеру знадобиться час, щоб прищепити підопічним свої ідеї.

У матчі нового туру АПЛ "Челсі" буде явним фаворитом і разом зі своїми вболівальниками докладе всіх зусиль, щоб підтвердити цей статус. «Сині» виграли два останні матчі в чемпіонаті та прагнуть продовжити свою переможну серію, щоб повернутися до четвірки найкращих.

Вулвергемптон

Але Вулверхемптон набрав лише 6 очок у стартових восьми турах і займає місце в зоні вильоту. Така ситуація явно не відповідає рівню та амбіціям команди, яка зараз переживає не найкращі часи, а гравці та тренерський штаб не в ідеальному настрої.

У майбутній зустрічі проти однієї з найсильніших британських команд «Вулвергемптону» буде важко повернутися на переможний шлях, хоча гості явно не мають наміру здаватися просто так. Вовки приїдуть до Лондона з новим тренером після звільнення Бруно Лаге, щоб зробити одну з головних сенсацій наступного раунду і спробувати вчепитися за кілька очок.

Челсі проти Вулвергемптона

Челсі – Вулверхемптон факти

  • «Челсі» та «Вулверхемптон Вондерерс» зіграли внічию 2-2 та 0-0 у минулому сезоні ліги;
  • "Челсі" виграв лише один з останніх п'яти матчів Прем'єр-ліги проти "Вулверхемптона";
  • Лише два з останніх п'яти матчів між командами були зроблені ставки на понад 2,5 голи;
  • Крім того, лише в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 10-го туру Прем’єр-ліги між «Челсі» та «Вулвергемптоном»: на «Челсі» можна поставити 1,38, на нічию — 4,70, на сенсаційний успіх Вулвергемптона - за 8,20. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Челсі» зіграє на своєму стадіоні і по праву вважається фаворитом майбутнього матчу. "Синім" дуже потрібні турнірні очки, щоб покращити свої позиції в Прем'єр-лізі та наблизитися до вищої групи команд. Вулвергемптон в останніх іграх виглядав не найкращим чином і тепер гості явно переживають ігрову кризу. Хорошим вибором у цьому випадку є ставка на Челсі з гандикапом (-1,5) за 2,09.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0