Байєр проти Шальке. Яка команда перерве серію поразок?

У суботу, 8 жовтня, на стадіоні BayArena відбудеться поєдинок між Байєром і Шальке в рамках 9-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Байєр" – "Шальке".

Байєр

В останньому турі чемпіонату Німеччини фармацевти без шансів програли Баварії та ще більше ускладнили собі життя. Байєр дуже погано почав нинішній сезон Бундесліги, команда знаходиться в зоні вильоту і все ще переживає дуже важкі часи і явно не знає, як подолати кризу.

Домашній поєдинок, фаворитом якого однозначно вважатиметься Леверкузен, є чудовою нагодою для Байєра нарешті повернутися на переможний шлях і порадувати своїх уболівальників. Безсумнівно, тренерський штаб випустить на таку важливу гру найсильніший склад і мотивує своїх гравців виключно на переможний результат.

Шальке

У цьому сезоні «Шальке» виглядає трохи краще, але також знаходиться в кінці турнірної таблиці, програвши в останніх двох турах «Аугсбургу» та «Боруссії» Д. Ще одна поразка може зробити команду претендентом на виліт, тож гостям теж є що порадувати боротися за в майбутньому матчі.

Гельзенкірхенці поки що грають не найкращим чином, але їхні вболівальники справедливо розраховують на покращення гри та результатів у наступних матчах. Шальке цілком може скористатися поганою формою нового суперника і спробувати зіграти максимально агресивно та результативно в атаці.

Байєр проти Шальке

Байєр проти Шальке факти

  • «Байєр» не може перемогти в чемпіонаті Німеччини вже чотири тури поспіль, «Шальке» програв останні два матчі в Бундеслізі;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами була ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Байєр виграв три з останніх п'яти матчів проти Шальке в німецькій Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч дев'ятого туру німецької Бундесліги: на Байєр можна поставити 1,52, на нічию — 4,60, на Шальке — 5,60. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди підходять до стикового матчу не в найкращій формі та поганому настрої, адже давно не радували своїх уболівальників переможними результатами в чемпіонаті Німеччини. І «Байєру», і «Шальке» потрібно покращувати своє становище, адже ще кілька поразок можуть суттєво вдарити по амбіціях команд у цьому сезоні. Байєр є фаворитом майбутнього матчу, але гості точно матимуть свої шанси біля чужих воріт. Скромний, але багатообіцяючий вибір – ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,63.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0