Реал Сосьєдад – Вільяреал. Хто виявиться сильнішим у протистоянні сусідів по турнірній таблиці?

9 жовтня в рамках 8-го туру іспанської Ла Ліги на «Реал Арені» (Сан-Себастьян) зустрінуться «Реал Сосьєдад» і «Вільяреал».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал Сосьєдад" проти "Вільяреал".

Реал Сосьєдад

Реал Сосьєдад знову досягає успіху в чемпіонаті, в останньому турі команда на виїзді потіснила Жирону 5:3. «Біло-сині» не змогли відразу зламати опір господарів, через що на самому початку другого тайму навіть спалили в рахунку 2:3. Вже наприкінці поєдинку підопічні Іманола Альгуасіла зібралися, вирішивши результат на свою користь менш ніж за 20 хвилин. Баски принесли перемогу точними ударами Сорло (дубль), Мендеса, Субіменді та Кубо.

"Реал Сосьєдад" посідає 7-е місце в чемпіонаті Іспанії з 13 очками та співвідношенням 12:11.

Вільяреал

«Вільяреал» не зміг добитися успіху вже три зустрічі поспіль у чемпіонаті, програвши на виїзді «Кадісу» з рахунком 0:0 в останньому турі. «Жовта підводний човен» діяла на полі активніше, команда весь час йшла в атаку, але господарі вміло оборонялися. Після перерви підопічні Унаї Емері навіть посилили тиск. Вже в кінцівці господарі були в меншості, але «жовта підводний човен» і з цієї ситуації не могла виграти.

"Вільяреал" посідає 8 місце в турнірній таблиці з 12 очками та балансом м'ячів 10:2.

Реал Сосьєдад – Вільяреал

Реал Сосьєдад – Вільяреал: факти

  • Вільярреал не пропускав у 5 з останніх 6 матчів на виїзді;
  • Вільярреал не може забити в останніх 3 виїзних матчах;
  • Менше 2,5 голів в останніх 4 виїзних матчах Вільярреала в Лізі;
  • В останніх 3 матчах Реал Сосьєдад в Лізі було забито більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не можуть виділити фаворита в цій парі. Успіх «Реал Сосьєдад» оцінили в 2,65. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,30. Котирування зупинилися на перемогу Вільярреала на рівні 2,80. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.77, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.03. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Реал Сосьєдад виглядає переконливо, команда поступово змогла набрати обертів. Вільярреал втратив атакувальний потенціал, через що позиції клубу помітно похитнулися. У найближчій зустрічі перемога дістанеться «біло-синім», підопічні Альгуасіля на своїй території зможуть знайти підхід до рівного за силою суперника, який зараз перебуває не в найкращій формі: перемога Реал Сосьєдад – 2,65 .

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0