Барселона – Інтер. Чи візьмуть каталонці реванш у суперника?

У середу, 12 жовтня, стадіон "Камп Ноу" прийме поєдинок "Барселона" – "Інтер" у рамках 4-го туру Ліги чемпіонів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Інтер".

Барселона

Барселона провела невдалий перший матч - мінімальна поразка від "Інтера" залишила команду з трьома очками на третій позиції в групі. Така турнірна ситуація однозначно не влаштовує каталонців, які в новому домашньому матчі спробують реабілітуватися перед своїми вболівальниками та виправити своє становище.

Підтримка домашніх уболівальників має бути важливим фактором для Барселони, але також очевидно, що підопічні Хаві потребують покращення в плані гри. У першому матчі каталонцям не вдалося знайти ключ до оборони суперника, тож у наступній грі тренерському штабу, ймовірно, доведеться обирати нову тактику.

Інтер

Інтер переживає не найкращий відрізок сезону через погані результати в чемпіонаті Італії, але в Лізі чемпіонів команда зуміла відігратися і здобула три очки в першому матчі проти Барселони. Ця перемога дозволила «нерадзуррі» переміститися на друге місце в групі та зберегти чудові шанси на вихід у плей-офф турніру.

У новому матчі проти каталонців Інтеру доведеться докласти набагато більше зусиль, щоб закріпитися за очки. Команда Сімоне Індзагі явно гратиме другим номером, а попереду розраховуватиме на контратаки та стандарти. І така стратегія цілком може бути успішною для гостей.

Барселона – Інтер

Барселона проти Інтер факти

  • У минулому команди зіграли між собою в Лізі чемпіонів 11 разів: 6 перемог у «Барселони», 2 матчі виграв «Інтер», ще 3 матчі завершилися внічию;
  • перший матч між командами в цьому розіграші Ліги чемпіонів завершився перемогою «Інтера» з рахунком 1:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами була ставка більше 2,5 голів;
  • Барселона виграла лише один матч у поточній Лізі чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування матчу четвертого туру Ліги чемпіонів між Барселоною та Інтером: на перемогу Барселони можна поставити 1,51, на нічию 4,40, на Інтер перемога – за солідні 5,60. Ви можете зробити ставку на «обидві команди заб'ють» за 1,72. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Барселона» буде мотивована взяти реванш у «Інтера» у матчі-відповіді і, безумовно, докладе максимум зусиль у цій боротьбі, адже каталонців влаштує лише перемога. Будь-який інший результат поставив би перспективи команди в плей-офф під серйозний сумнів. Гості приїдуть на «Камп Ноу» аутсайдером, але зі своїм планом на гру, який передбачає, перш за все, надійну гру в захисті. Однак і «Інтер», і особливо «Барселона» можуть відзначитися в такій грі, а це означає, що ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,78 від букмекерської контори Winline буде хорошим вибором.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0