Мілан проти Челсі. Чи зможуть "сині" знову перемогти суперника?

У вівторок, 11 жовтня, на стадіоні «Сан-Сіро» відбудеться матч між «Міланом» і «Челсі» в рамках 4-го туру Ліги чемпіонів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Мілан" - "Челсі".

Мілан

Міланські «россонері», навіть якщо вони не вважалися фаворитами в першому матчі, несподівано програли на виїзді з великою поразкою, пропустивши три голи без відповіді у власні ворота. Зараз Мілан опинився в ситуації, коли необхідно буде набрати максимум очок в турах, що залишилися, щоб вийти в плей-офф з першого місця.

Наразі збірна Італії займає третє місце у своїй групі, але відстає від лідера "Зальцбурга" лише на одне очко. У наступному матчі «Мілан», ймовірно, спробує грати агресивніше в атаці, намагатиметься грати першим номером і створювати загрози чужим воротам.

Челсі

«Челсі» в останньому матчі не тільки обіграв прямого конкурента за вихід з квартету, але й здобув першу перемогу на груповому етапі цієї Ліги чемпіонів. Грем Поттер добре почав свою кар'єру в лондонському клубі, і поки що під керівництвом нового тренера "сині" показують хороші результати.

Позитивний результат у новому матчі над Міланом може істотно полегшити завдання команді, тож у матчі-відповіді лондонці гратимуть виключно на перемогу. «Сині» продовжують грати в кількох турнірах одночасно, але поки справляються з насиченим і складним календарем матчів.

Мілан проти Челсі

Мілан проти Челсі факти

  • Раніше команди тричі зустрічалися між собою в Лізі чемпіонів: двічі зіграли внічию - 0:0 і 1:1, а в матчі першого туру цього розіграшу "Челсі" переміг з рахунком 3:0;
  • Після трьох стартових турів групового етапу Ліги чемпіонів обидві команди набрали по 4 очки;
  • У середньому п'ять із десяти ігор Челсі цього сезону ставлять на понад 2,5 голи;
  • У середньому у восьми з десяти матчів за участю Мілана цього сезону ставки робляться на те, що «обидві команди заб’ють».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів: на перемогу «Мілана» можна поставити 3,20, на нічию – 3,50, на перемога Челсі - на 2, вісімнадцять. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У новому матчі Мілан спробує взяти реванш у синіх за розгромну поразку в минулій зустрічі, адже тепер італійська команда гратиме на своєму стадіоні. Челсі, у свою чергу, на чужому полі буде набагато складніше показати такий же результат і забрати всі три очки. Обидві команди після трьох раундів набрали однакову кількість очок, а це означає, що перемога в очній сутичці дозволить одній з них створити запас над конкурентом. Хорошим вибором у цьому випадку буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0