Наполі проти Аякса. Чи порадують команди ще одним результативним матчем?

У середу, 12 жовтня, на стадіоні імені Дієго Марадони відбудеться поєдинок "Наполі" та "Аякса" в рамках 4-го туру Ліги чемпіонів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Наполі" проти "Аякса".

Наполі

Наполі впевнено виграв усі три стартові матчі групового етапу Ліги чемпіонів і заслужено очолює квартет. Власне, збірній Італії достатньо набрати ще кілька очок, щоб достроково вийти в плей-офф турніру і наступної весни продовжити боротьбу за перемогу.

Тренерський штаб команди обов'язково буде мотивувати своїх підопічних взяти три очки в наступному матчі, щоб мати можливість зосередитися на чемпіонаті Італії. У першому матчі гравці Наполі показали свою перевагу над суперником і обов'язково спробують повторити це.

Аякс

Нідерландці провалили домашній матч проти "Наполі", хоча забили першими в тій зустрічі. Аякс пропустив у власні ворота одразу шість м’ячів і суттєво ускладнив собі життя в групі, в якій команді точно доведеться стрибнути вище голови, щоб розраховувати хоча б на другу позицію.

«Аякс» набрав три очки з першої половини групового етапу і наразі посідає третє місце в квартеті, який навесні кваліфікує його до Ліги Європи. Тим не менш, команда все ще зберігає шанси поборотися за плей-офф, але для цього амстердамцям потрібно набрати максимум очок в зустрічах, що залишилися.

Наполі проти Аякса

Наполі проти Аякса факти

  • Наполі переміг Аякс 6-1 в останньому матчі;
  • Наполі виграв усі три матчі Ліги чемпіонів цього сезону;
  • В середньому в семи з десяти матчів за участю «Аякса» у всіх турнірах ставиться ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • У середньому 6 з 10 ігор Наполі в усіх турнірах роблять ставку на те, що заб’ють обидві команди.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч четвертого туру Ліги чемпіонів: на перемогу «Наполі» можна поставити 1,74, на нічию — 4,00, на перемога Аякса - за 4,00. Ви можете зробити ставку на «обидві команди заб'ють» за 1,57. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У першому матчі Наполі без проблем на виїзді переміг Аякс, тому італійська команда по праву вважається фаворитом нової зустрічі вдома. Перший матч між командами показав, що тепер суперники знаходяться в іншій формі і тепер неаполітанці напевно знову спробують впевнено перемогти «Аякс», цього разу на очах своїх уболівальників. Логічний варіант прогнозу – ставка на Наполі з гандикапом (-1,5) за 2,47.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0