Динамо Київ – Ренн. Чи реабілітуються кияни за поразку в минулому матчі?

У четвер, 13 жовтня, на стадіоні "Краковія" відбудеться поєдинок "Динамо" Київ - "Ренн" у рамках четвертого туру групового етапу Ліги Європи.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Київ – Ренн

Динамо Київ

Українська команда жахливо виступає в цьому розіграші Ліги Європи, програвши всі три стартові матчі групового етапу. Підопічні Мірчі Луческу були близькі до того, щоб набрати очки, але в підсумку залишилися ні з чим і з примарними шансами поборотися за вихід у плей-офф турніру.

У решті матчів киянам втрачати нічого, адже їх влаштовує лише позитивний результат у кожній із партій. На черзі у «Динамо» – протистояння-відповідь із «Ренном», у якому кияни виступатимуть на правах номінальних господарів. Тренерський штаб «Динамо» повинен мотивувати своїх гравців на хороші результати і нарешті взяти перші очки в цьому сезоні Ліги Європи.

Ренн

«Ренн» мав перевагу протягом усього першого матчу проти «Динамо», але здобути три очки зумів лише наприкінці гри, забивши переможний гол. Французька команда набрала 7 очок і має хороші шанси покинути свій квартет після перших трьох стартових матчів групового етапу.

У наступному матчі «Ренн», ймовірно, знову спробує зіграти з позиції сили, адже фаворитом у новому протистоянні вважатиметься збірна Франції. Гості приїдуть до Польщі за трьома очками, будуть нав'язувати супернику свій футбол, грати першим номером і створювати велику кількість моментів біля воріт інших.

Динамо Київ – Ренн

Динамо Київ – Ренн факти

  • У минулому команди тричі грали між собою в Лізі Європи: двічі перемогло "Динамо" - 3:1 і 2:1, одну перемогу здобув "Ренн";
  • У першому турі цього розіграшу Ліги Європи «Ренн» переміг «Динамо» з рахунком 2:1;
  • Динамо ще не набирало очок у цьому сезоні Ліги Європи;
  • Ренн ще не програвав у поточному сезоні Ліги Європи;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю «Динамо» ставка на тотал перевищує 2,5 голи.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч у рамках четвертого туру групового етапу Ліги Європи: на перемогу «Динамо» можна поставити за 3,40, на нічию — за 3,50. , а на перемогу Ренна - за 2,08. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Динамо» перебуває у своїй групі у дуже складному становищі, і для того, щоб вийти на єврокубкову весну, команді Луческу обов’язково потрібно виграти новий матч. «Ренн» домінував на полі в першому матчі між командами, але вирвати перемогу зумів лише наприкінці гри. У новому матчі киян чекає підтримка рідних уболівальників, а значить, є шанси побачити сильнішу гру в їхньому виконанні. Перспективний варіант прогнозу – ставка на те, що «Динамо» не програє за 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0