Борусія Дортмунд – Севілья. Чи варто чекати реваншу від іспанців?

11 жовтня у матчі 4-го туру Ліги чемпіонів УЄФА зійдуться дортмундська «Боруссія» та «Севілья». Гра пройде на арені Signal Iduna Park (Дортмунд).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Боруссія Дортмунд" - "Севілья".

Борусія Дортмунд

Борусія знову досягла успіху в Лізі чемпіонів, відсвяткувавши на виїзді впевнену перемогу над Севільєю 4:1. «Жовто-чорні» вміло розпорядилися своїми моментами, завдяки чому в першому таймі тричі розписалися у воротах «червоно-білих». У другій половині зустрічі підопічні Едіна Терзича діяли не настільки наполегливо, через що дозволили іспанцям розмочити рахунок. Дортмундці принесли перемогу точними ударами Брандта, Адейемі, Беллінгема та Геррейро. Дортмундська "Боруссія" посідає друге місце в квартеті з 6 очками та співвідношенням м'ячів 8:3.

"Джмелі" зіграли внічию 2-2 проти "Баварії" на вихідних у Бундеслізі. У чемпіонаті країни команда посідає 4 місце.

Севілья

Положення Севільї продовжує стрімко погіршуватися, після домашньої поразки від дортмундської Боруссії (1:4) команда залишилася без тренера. "Нервіони" намагалися йти в атаку, але суперник у першому таймі зумів тричі вразити ворота Боно. Після перерви червоно-білі зуміли забити один гол, виручив Ен-Несірі. Варто зазначити, що іспанці так і не змогли розвинути цей успіх, просто здавшись на милість переможця. Севілья посідає третє місце в групі, набравши 1 очко, при співвідношенні м'ячів 1:8.

На вихідних іспанці зіграли внічию 1:1 з Атлетиком у Прикладі. Підопічні Сампаолі посідають лише 17 місце в Ла Лізі.

Борусія Дортмунд – Севілья

Боруссія Дортмунд проти Севільї факти

  • Загальна кількість голів понад 2,5 за останні 7 матчів Боруссії Дортмунд у Лізі чемпіонів;
  • Більше 2,5 голів, забитих в останніх 4 іграх Боруссії D проти Севільї у всіх турнірах;
  • Боруссія Дортмунд забила принаймні 2 голи в своїх останніх 4 матчах у всіх турнірах проти Севільї;
  • Севілья не змогла виграти 10 з 11 останніх матчів Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями домашнього матчу букмекери бачать "джмелів". На успіх Боруссії котирування склали - 1,61. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,30. Котирування зупинилися на перемогу Севільї на рівні 5,40. Букмекери чекають від суперників результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.12, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.70. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Борусія продовжує набирати обертів, німці здатні поборотися за перемогу в групі. Севілья в цьому розіграші вже не блищить, команді потрібно думати про те, як покращити гру і результати на внутрішній арені. «Жовто-чорні» виграють поєдинок, підопічні Терзича за підтримки трибун здобудуть важливу перемогу, гарантуючи собі путівку в плей-офф: перемога «Боруссії» Д – 1,56.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0