Вест Гем – Андерлехт. Чи продовжать британці свою переможну серію на турнірі?

13 жовтня у матчі 4-го туру LCF поміряються силами Вест Гем та Андерлехт. Гра пройде на арені London Stadium (Лондон).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вест Гем" – "Андерлехт".

Вест Хем

Вест Хем безпомилково тримає груповий етап турніру, в останньому матчі команда з мінімальним рахунком обіграла Андерлехт 1:0. У першому таймі команди лише придивлялися одна до одної, тому небезпечні моменти на полі виникали нечасто. Уже після перерви підопічні Девіда Мойєса перехопили ініціативу, гості прискорилися, зрештою зумівши виграти удачу на свою користь. Скамакка виявився автором переможного голу у «молотобійців». Вест Хем є лідером своєї групи, в скарбничці клубу 9 очок, різниця м'ячів 7:3.

На вихідних "молотобійці" перемогли "Фулхем" з рахунком 3:1 в Прем'єр-лізі.

Андерлехт

Андерлехт вже дві зустрічі поспіль не може виграти в Лізі конференцій, в останньому турі бельгійці на своїй території поступилися Вест Гему з рахунком 0:1. Підопічні Феліче Маццу не зуміли нав'язати англійцям свої умови, а в першому таймі зуміли стримати їх атаки. Після перерви у «лілово-білих» втратила концентрація, тож гості змогли вийти вперед. Господарі кілька разів намагалися піти в атаку, але «молотобійці» їх стримали. "Андерлехт" займає 2-е місце в квартеті з 4 очками, співвідношення м'ячів 1:1.

На вихідних бельгійці в рамках національного чемпіонату на виїзді перемогли Мехелен з рахунком 3:1.

Вест Гем – Андерлехт

Вест Гем – Андерлехт факти

  • Вест Хем виграв останні три гри сезону;
  • Вест Хем не зазнав поразки в останніх 4 домашніх іграх у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери чекають домашньої перемоги у виконанні англійців. Успіх котирувань Вест Хема склав - 1,48. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,50. Коефіцієнт на перемогу Андерлехта зупинився на позначці 6,60. Букмекери чекають результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.00, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.79. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Вест Хем впевнено почувається на груповому етапі, команда не втратить путівку на весну і з високою ймовірністю виграє групу. «Андерлехт» діє на своєму рівні, будучи головним претендентом на друге місце в квартеті. У найближчій грі хлопці Мойєса переможуть, молотобійцям не складе труднощів повторити виїзний успіх тижневої давності вдома: перемога Вест Хема з гандикапом (-1) - 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0