Бетіс проти Роми. Чи виграють «зелено-білі» 4-й матч поспіль?

У четвер, 13 жовтня, на «Беніто Вільямарін» у Севільї «Бетіс» зіграє проти «Роми» в матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Бетіс" проти "Роми".

Бетіс

За 6 стартових турів чемпіонату Іспанії «зелено-білі» здобули 5 перемог, оступившись лише в матчі з «Реалом» (1:2). У 7-му турі вони мінімально поступилися Сельті (0-1), пропустивши зустріч у дебюті та зігравши в меншості з середини першого тайму, а минулої неділі поділили очки з Вальядолідом (0-0), знову весь другий тайм грали в меншості. У турнірній таблиці Бетіс посідає 6 місце, відстаючи від лідерів на 6 очок.

У Лізі Європи команда Пеллегріні виграла 3 з 3 матчів: завдяки дублю Жозе обіграли ХІК, потім була домашня перемога над Лудогорцем (3:2), а тиждень тому вдалося вивезти три очки з Риму : 2-1. «Бетіс» за крок від плей-офф, і сумнівів у тому, що він там буде, немає.

Рома

За 9 турів Серії А "вовки" зазнали лише двох поразок: серйозного фіаско від "Удінезе" (0-4) і провалу в домашній грі з "Аталантою" (0-1) з 21 ударом у бік воріт суперника. . Також відзначаємо нічию з «Ювентусом» (1:1) і вольову перемогу над «Інтером» (2:1), обидві виїзні. У турнірній таблиці Рома посідає 6 місце, відстаючи від лідера на 4 очки.

У Лізі Європи команда Моурінью не вражає: поразки від "Лудогорця" (1-2) і "Бетіса" (1-2) з пропущеними м'ячами в підсумку та перемога над ХІК (3-0) з трьома забитими м'ячами в другому таймі . Маючи три очки після трьох турів, Рома продовжить боротьбу за плей-офф з другого місця.

Бетіс проти Роми

Бетіс – Рома: факти

  • Бетіс програв лише одну гру з останніх 7;
  • У 8 матчах з 9 останніх за участю «Роми» зіграно тотал більше (2,5);
  • У цьому сезоні обидві команди зіграли внічию один раз.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери більше налаштовані на перемогу Бетіса за 2,46, нічия – 3,38, а Рома – 2,88. 1xbet не може визначити продуктивність для матчу: Тотал більше (2,5) - для 2,02, і Тотал менше (2,5) - для 1,82. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Минулого четверга в Римі «Бетіс» здобув вольову перемогу з рахунком 2:1. Під кінець першого тайму команди обмінялися голами, переможний гол на 88-й хвилині забив Луїс Енріке. Цього сезону «біло-зелені» виграли всі п’ять домашніх матчів і, звісно, дуже хочуть продовжити цю переможну серію. Що стосується Роми, то їй відступати нікуди: їй потрібно досягти позитивного результату, щоб продовжити боротьбу за плей-офф Ліги Європи. Обидві команди рідко грають внічию, тому ми очікуємо напруженої боротьби, цікавої та видовищної гри. Найкращі варіанти для ставок: «Обидва заб’ють» за 1,79 або Тотал більше (2,0) за 1,52. Якщо комусь віддати перевагу, то господарям поля, зробивши ставку підстраховкою: Бетіс з гандикапом (0) за 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0