Айнтрахт – Байєр. Чи здобудуть гості другу перемогу поспіль у Бундеслізі?

У суботу, 15 жовтня, на стадіоні «Дойче Банк Парк» відбудеться матч між «Айнтрахтом» і «Байєром» в рамках 10-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Айнтрахт» проти «Байєра».

Айнтрахт

Айнтрахт в останньому турі чемпіонату Німеччини сенсаційно розгромно програв Бохуму з рахунком 0:3 і вилетів із єврокубкової зони. Команда переживає складний і насичений подіями календар, тому орловцям складно успішно впоратися в кількох турнірах одночасно.

У новому матчі Бундесліги команда спробує повернутися на переможний шлях і порадувати своїх уболівальників. Склад «Айнтрахта» дозволяє команді боротися за місце в першій шістці, а кілька перемог поспіль повинні повернути її в лідируючу когорту клубів чемпіонату Німеччини.

Байєр

«Байєр» нарешті перервав свою безвиграшну серію, здобувши впевнену перемогу над «Шальке» вдома з рахунком 4:0. Цей невеликий успіх дозволив «Фармацевтам» покинути зону вильоту та трохи покращити своє становище в турнірній таблиці, але про повний вихід команди з кризи говорити зарано.

Новим наставником Байєра стала колишня легенда футболу Хабі Алонсо, і буде цікаво подивитися, які ідеї іспанець прищепить своїй команді. Під керівництвом нового тренера леверкузенці добре зіграли в минулому турі, тож їхні вболівальники справедливо очікують кращих результатів найближчим часом.

Айнтрахт – Байєр

Факти про матч Айнтрахт проти Байєра

  • В останньому розіграші чемпіонату Німеччини команди обмінялися перемогами: «Байєр» переміг 2:0, «Айнтрахт» — 5:2;
  • У чотирьох з п'яти останніх матчів між командами ставка була зроблена на тотал матчу більше 2,5 голів;
  • Також у чотирьох з п'яти останніх матчів між суперниками ставка на «обидві команди заб'ють»;
  • "Байєр" виграв три з останніх п'яти матчів проти "Айнтрахта" у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед шанувальників німецького футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч десятого туру чемпіонату Німеччини: на Айнтрахт можна поставити 2,85, на нічию – 3,55, на Байєр – 2,85. 2.35. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч у рамках десятого туру німецької Бундесліги, в якому досить складно віддати перевагу одному з суперників. І «Айнтрахт», і «Байєр» мають приблизно рівні шанси взяти всі три очки, а значить, варто очікувати активних дій в атаці від обох суперників. Крім того, обом командам потрібні очки, адже їх турнірна таблиця залишає бажати кращого. У такій зустрічі голи повинні бути, тому логічно поставити на тотал більше 2,5 голів за 1,60.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0