Металіст – Ворскла. Чи продовжить полтавська команда підйом у турнірній таблиці?

15 жовтня в матчі 7-го туру чемпіонату України з футболу зустрінуться харківський "Металіст" і "Ворскла".    

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Металіст» – «Ворскла».

Металіст

Металіст перервав серію з двох поразок поспіль у чемпіонаті, обігравши в минулому турі на виїзді Верес з рахунком 2:1. Підопічні Олега Ратія намагалися не давати господарям волі на полі, а тим вдавалося втікати в контратаки. У підсумку харків'янам пощастило вийти вперед ще в першому таймі. Після перерви «жовто-сині» також забили другий гол, після чого команда знизила темп, дозволивши «Вересу» скоротити відставання. Перемогу гостям принесли точні удари Прядіна та Каплієнка.

Металіст посідає 5-е місце в УПЛ, набравши 10 очок, із співвідношенням м'ячів 9:11.

Ворскла

Ворскла набирає очки в третьому бою поспіль, в останньому турі чемпіонату команда вдома обіграла Чорноморець 2:1. У першій половині зустрічі підопічні Віктора Скрипника виглядали краще, але розкрити оборону «моряків» їм не вдалося. Після перерви «зелено-білі» почали діяти ще наполегливіше, тому зуміли забити два голи, знявши тим самим питання про переможця. У полтавців голами відзначилися Чеснаков та Сефері.

Ворскла посідає 9 місце в турнірній таблиці, набравши 7 очок, різниця м'ячів 7:9.

Металіст – Ворскла

Металіст – Ворскла факти

  • Ворскла не зазнає поразок в останніх 3 матчах чемпіонату;
  • Обидві команди забили в 5 з 6 матчів «Металіста» цього сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать полтавців фаворитами матчу. Котирування успіху «Металіста» становили 3,80. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,50. Коефіцієнти на перемогу Ворскли зупинилися на позначці 1,95. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Металіст» виступає з перемінним успіхом, а в прохідних матчах команді вдається брати очки. Ворскла більш стабільна, клуб залишив позаду стартові невдачі. «Зелено-білі» виграють матч, підопічні Скрипника навіть на виїзді зможуть підібрати ключ до оборони Харкова, продовжуючи наздоганяти лідерів сезону в УПЛ: перемога «Ворскли» - 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0