Баварія – Фрайбург. Чи здобуде "Баварія" три очки вдома?

У неділю, 16 жовтня, на «Альянц Арені» відбудеться поєдинок «Баварія» — «Фрайбург» у рамках 10-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Фрайбург".

Баварія

Баварія не змогла покращити своє становище в останньому турі чемпіонату Німеччини, втративши перемогу в матчі проти Боруссії Д. Мюнхенці не зуміли втримати переможний рахунок і поки що займають лише третє місце в турнірній таблиці, що явно не відповідають амбіціям команди.

У наступній грі команда Юліана Нагельсманна зіграє з одним із прямих конкурентів і в разі перемоги може випередити Фрайбург. Мотивація мюнхенців взяти всі три очки сумнівів не викликає, вочевидь команда гратиме першим номером і з позиції сили.

Фрайбург

Фрайбург в останньому турі Бундесліги не зміг обіграти Герту, але залишився на другому місці в турнірній таблиці. Поки що команда справляється з головним завданням сезону – потраплянням у топ-4, але попереду на них непростий календар матчів із дуже складними суперниками, які підтвердять свій реальний рівень.

У майбутньому матчі «Фрайбург» буде відвертим аутсайдером, який прийде до чинного чемпіона, щоб вистояти та надійно грати у своїх воротах. Звичайно, гості будуть шукати свого щастя біля чужих воріт, тому запорукою для них має стати вдала реалізація гольових моментів.

Баварія – Фрайбург

Баварія проти Фрайбурга факти

  • "Баварія" в минулому сезоні чемпіонату Німеччини двічі обіграла "Фрайбург" - 2:1 і 4:1;
  • в останніх шести матчах між командами Бундесліги робили ставку на більше 2,5 голів;
  • в останніх восьми зустрічах між суперниками ставка на «обидві команди заб'ють»;
  • Баварія виграла чотири з останніх п'яти матчів проти Фрайбурга в німецькій Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч десятого туру чемпіонату Німеччини: на перемогу Баварії можна поставити за скромні 1,25, на нічию – 6,40, а на сенсаційну перемогу Фрайбурга – 9,60. . Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Баварія» демонструє не найкращим чином останні матчі чемпіонату Німеччини, але в подальшій грі буде справедливо вважатися явним фаворитом, який повинен взяти всі три очки. «Фрайбург» знаходиться в хорошій формі, і така зустріч стане справді випробуванням на міцність для гостей. Останніми роками суперники радують видовищною та результативною грою в очних зустрічах, тому логічним вибором буде ставка на тотал більше 3,5 голів за 1,91.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0