Ліверпуль проти Манчестер Сіті. Яка команда виграє центральний матч туру Прем'єр-ліги?

У неділю, 16 жовтня, на стадіоні "Енфілд Роуд" відбудеться поєдинок "Ліверпуль" - "Манчестер Сіті" в рамках 11-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" – "Манчестер Сіті".

Ліверпуль

Ліверпуль поступився Арсеналу в центральному матчі останнього туру АПЛ і опустився на десяте місце в турнірній таблиці. Команда Юргена Клоппа далека від найкращої форми, а важкий графік матчів і не найпростіший суперник лише ускладнюють життя "червоним" у Прем'єр-лізі.

«Червоним» терміново потрібно покращувати як гру, так і результати, бо інакше команда безнадійно відстане від команд-лідерів. Безсумнівно, що на вирішальний матч проти Манчестер Сіті Клопп буде мотивувати своїх підопічних виключно на позитивний і переможний результат протистояння.

Манчестер Сіті

Манчестер Сіті залишається єдиною командою в Прем'єр-лізі цього сезону, яка ще не програвала в цьому сезоні. Більше того, «Громадяни» під керівництвом Пепа Гвардіоли виграли три матчі поспіль у Прем’єр-лізі, а їхній найкращий бомбардир, Ерлінг Хааланд, продовжує вражати.

Голи норвезького форварда точно стануть у нагоді «городянам» у центральному матчі нового туру, адже перемога над головним конкурентом останніх років однозначно додасть мотивації команді продовжувати перемагати. «Манчестер Сіті» знаходиться в дуже хорошій формі і точно вийде на таку гру в найсильнішому складі.

Ліверпуль проти Манчестер Сіті

Факти про матч Ліверпуль – Манчестер Сіті

  • У минулому сезоні чемпіонату Англії Манчестер Сіті і Ліверпуль двічі зіграли внічию з однаковим рахунком - 2: 2;
  • Останній раз вони зустрічалися в Суперкубку Англії: Ліверпуль переміг Манчестер Сіті з рахунком 3:1;
  • В останніх шести матчах між «Ліверпулем» і «Манчестер Сіті» у всіх турнірах робили ставку на те, що «обидві команди заб'ють»;
  • В останніх п'яти матчах між командами була ставка більше 2,5 голів;
  • Манчестер Сіті ще не програв у поточному сезоні Прем'єр-ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на центральний матч 11-го туру чемпіонату Англії: на Ліверпуль можна поставити за 3,70, на нічию – 4,00, на Манчестер Сіті – за 1, 85. Ви можете зробити ставку на «обидві команди заб'ють» за 1,45. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важливий і центральний матч нового туру чемпіонату Англії, в якому Ліверпуль спробує реабілітуватися за останні невдачі перед своїми вболівальниками на своєму полі. Попереду у «червоних» дуже складний суперник і взяти три очки в такому матчі, враховуючи нинішню форму команди, буде дуже важко. «Манчестер Сіті» традиційно зробив чудовий хід і прийде на «Енфілд Роуд» лише за переможним результатом. В останніх матчах суперники порадували видовищним і результативним футболом, тому ставка на тотал більше 3,5 голів за 2,11.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0