Вільяреал проти Осасуни. Чи продовжать гості переможну серію?

17 жовтня в рамках 9-го туру іспанської Прімери на арені Сьюдад де Валенсія (Валенсія) зустрінуться команди Вільяреал і Осасуна.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вільяреал" – "Осасуна".

Вільяреал

Вільяреал повністю кульгає, команда не може виграти 4 зустрічі поспіль в Примері. В останньому матчі чемпіонату Іспанії "жовта субмарина" поступилася на виїзді з мінімальним рахунком Реал Сосьєдаду 0:1. Підопічні Унаї Емері повністю провалили перший тайм, команда не змогла протистояти напору "синьо-білих", в результаті дозволивши супернику забити. Після перерви гості схаменулися, клуб активізував атаку, але хоча б гол заробити не вдалося.

Вільяреал посідає 9-е місце в чемпіонаті з 12 очками та різницею м'ячів 10:3.

Осасуна

Осасуна також не блищить результатами, команда не може виграти в третій грі поспіль. У рамках 8-го туру іспанської Ла Ліги "червоні" зазнали поразки від Валенсії з рахунком 2:1. Підопічні Ягоби Аррасате невдало провели матч, вже на початку другого тайму запалили в рахунку 0:2. Після цього Авілья зіпсував можливість скоротити вибулих, не реалізувавши пенальті. Незабаром господарі залишилися в меншості, Гарсія отримав червону картку. Вже в самій кінцівці Брашанац забив гол, хоча часу на порятунок не залишилося.

Осасуна посідає 8 місце в чемпіонаті з 13 очками та різницею м'ячів 9:8.

Вільяреал проти Осасуни

Факти про матч Вільярреал – Осасуна

  • Менше 2,5 голів в останніх 6 виїзних матчах Осасуни в Лізі;
  • Менше 2,5 голів у 6 з останніх 7 ігор Ліги Вільярреала;
  • Вільяреал не зазнав поразки в 13 з останніх 14 домашніх матчів Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери очікують успіху від господарів. Котирування на перемогу Вільярреала становили - 1,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,10. Коефіцієнт на перемогу Осасуни зупинився на позначці 5,90. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.98, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.88. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Вільярреалу» необхідно якомога швидше відновитися, інакше команда ризикує відстати від головних конкурентів у боротьбі за медалі. Осасуна намагається втриматися на плаву, зараз позиція червоних відмінна, вони закріпилися в середині таблиці. Підопічні Унаї Емері переможуть в очній зустрічі, "жовта субмарина" збереться, досягнувши важливого успіху за підтримки трибун: перемога Вільяреала - 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0