Брентфорд проти Челсі. Чи порадує такий матч великою кількістю голів?

У середу, 19 жовтня, на стадіоні "Брентфорд Комьюніті Стедіум" відбудеться поєдинок "Брентфорд" - "Челсі" в рамках 12-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Брентфорд" проти "Челсі".

Брентфорд

Брентфорд в останньому турі чемпіонату Англії нарешті порадував своїх уболівальників, перервавши серію з трьох матчів без перемог. «Бджоли» не без проблем перемогли на своєму полі сильний «Брайтон», але розвинути успіх у новому домашньому матчі команді буде неймовірно важко.

У майбутній грі з Челсі Брентфорд виступить аутсайдером, якому букмекери не дають так багато шансів. Але в цьому сезоні команда вже продемонструвала готовність дивувати, а значить, однозначно спробує створити одну з головних сенсацій туру.

Челсі

"Челсі" трохи покращився під керівництвом Грема Поттера, але поки рано говорити про повний вихід команди з кризи. Крім того, досі важко повірити, що «сині» готові кинути виклик лідерам «Арсеналу» та «Манчестер Сіті» у боротьбі за чемпіонський трофей.

«Синім» дуже важливо продовжувати перемагати і набирати важливі очки, які дозволять команді надійно закріпитися в четвірці лідерів. Матч нового раунду проти Брентфорда – одна з ігор, в якій Челсі повинен перемагати і робити це максимально впевнено та результативно, з позиції сили.

Брентфорд проти Челсі

Факти щодо Брентфорда проти Челсі

  • У минулому сезоні чемпіонату Англії команди обмінялися виїзними перемогами: «Челсі» переміг 1:0, а «Брентфорд» сенсаційно переміг 4:1;
  • Челсі виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Брентфорда у всіх турнірах;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах робили ставку на тотал більше 2,5 голів;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 12-го туру чемпіонату Англії: на перемогу Брентфорда можна поставити за 4,90, на нічию - за 3,90, а на перемогу Челсі - за 1.64. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч нового туру англійської Прем'єр-ліги, в якому "Челсі" на виїзді спробує підтвердити статус фаворита в грі з "Брентфордом". Лондонці обов'язково приїдуть в гості до суперника за трьома очками і спробують зіграти першим номером. Брентфорд особливо небезпечний на своєму стадіоні і команда точно не здасться просто так. Хорошою ставкою в даному випадку буде прогноз «обидві команди заб'ють» за 1,77.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0