Ліверпуль - Вест Хем. Скільки голів буде забито в матчі?

У середу, 19 жовтня, на стадіоні "Енфілд Роуд" відбудеться поєдинок "Ліверпуль" - "Вест Гем" у рамках 12-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" - "Вест Гем".

Ліверпуль

У «Ліверпуля» дуже важке становище в чемпіонаті Англії, команда відверто провалила старт сезону і зараз знаходиться в ролі наздоганяючої. «Червоні» суттєво відстають від лідируючої групи і тепер не мають права втрачати очки, особливо за матчі на своєму стадіоні.

У новому матчі англійської Прем'єр-ліги "Ліверпуль" обов'язково спробує порадувати своїх уболівальників і трохи покращити своє турнірне становище. Юргену Клоппу на такий чемпіонський матч варто було б випустити свій найкращий склад і мотивувати підопічних виключно на три очки.

Вест Хем

Лондонці під керівництвом Девіда Мойєса провалили старт в Прем'єр-лізі, але потім почали покращувати результати і вийшли з небезпечної зони. Тепер мета команди – наблизитися до середини турнірної таблиці та закріпитися біля першої десятки, щоб остаточно захиститися від боротьби за виживання.

У нинішньому сезоні «Вест Хем» справді не виступає так переконливо, як у минулому, і команда ще далека від ідеальної форми. Можливо, гравцям «Молотобойз» важко грати в кількох турнірах одночасно, адже команда виступає в груповому етапі Ліги конференцій.

Ліверпуль - Вест Хем

Факти Ліверпуля проти Вест Хема

  • У минулому сезоні чемпіонату Англії команди обмінялися перемогами: «Ліверпуль» переміг з рахунком 1:0, а «Вест Хем» — 3:2;
  • Чотири з останніх п'яти матчів між "Ліверпулем" і "Вест Гемом" були ставками "обидві команди заб'ють";
  • Також у чотирьох з п'яти останніх матчів між командами була зроблена ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • Ліверпуль виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Вест Хема в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 12-го туру англійської Прем'єр-ліги: на Ліверпуль можна поставити 1,42, на нічию — 4,80, на перемогу — Вест Гем - за солідні 6,20. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ліверпуль вдома вважається фаворитом практично в будь-якому матчі і майбутня зустріч з Вест Хемом не стане винятком. «Молотобійці» приїдуть на «Енфілд Роуд» із завданням витримати і, головне, зіграти надійно в обороні. Але в атаці гості цілком можуть скористатися поточною вразливістю оборони червоних. Господарі обов’язково повинні забивати свій гол, тому робочим варіантом у цьому випадку буде «обидві заб’ють» за 1,68.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0