Манчестер Юнайтед – Тоттенхем. Хто переможе в центральному матчі туру Прем'єр-ліги?

У середу, 19 жовтня, на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться поєдинок "Манчестер Юнайтед" - "Тоттенхем" у рамках 12-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Тоттенхем".

Манчестер Юнайтед

«Манчестер Юнайтед» серйозно відстає від лідируючої групи команд, тому в матчі проти прямого конкурента підопічних Еріка Тен Хега влаштовує тільки переможний результат. «Червоні дияволи» вже втратили достатньо очок на старті чемпіонату Англії, і кожна нова осічка буде віддаляти їх від топ-4

Матч проти «Тоттенхема» — чудова можливість для «Манчестер Юнайтед» не тільки взяти три очки, а й зупинитися. свого суперника за місце під сонцем. Голландський наставник «червоних дияволів» навряд чи буде експериментувати зі складом у такій важливій грі і випускати своїх найсильніших гравців.

Тоттенхем

Шпори в останньому турі чемпіонату Англії перемогли Евертон і продовжують залишатися в першій четвірці турнірної таблиці, займаючи третє місце. Лондонці намагаються не відставати від "Арсеналу" і "Манчестер Сіті", вигравши два матчі поспіль в АПЛ і при цьому не пропустивши.

Попереду на "Тоттенхем" чекає непростий виїзд на "Олд Траффорд", в якому команді вкотре доведеться продемонструвати здатність грати надійно і дисципліновано в захисті. «Шпорам» цілком під силу перемогти в такому матчі, який повинен показати реальні амбіції та перспективи команди в цьому сезоні.

Манчестер Юнайтед – Тоттенхем

Манчестер Юнайтед – Тоттенхем факти

  • «Манчестер Юнайтед» двічі переміг «Тоттенхем Хотспур» в минулому сезоні чемпіонату, 3-0 і 3-2;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що заб'ють обидві команди, пропала;
  • Також у чотирьох з п'яти останніх матчів між командами була зроблена ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • Манчестер Юнайтед виграв три останні матчі проти Тоттенхема в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів чемпіонату Англії букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на центральний матч дванадцятого туру АПЛ: на Манчестер Юнайтед можна поставити 2,19, на нічию — 3,55, на Тоттенхем за 3,05 . Ви можете зробити ставку на «обидві команди заб'ють» за досить скромні 1,53. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Центральний матч чергового туру чемпіонату Англії, в якому між собою зіграють претенденти на зону Ліги чемпіонів. Незважаючи на котирування букмекерів, виділити фаворита в такому протистоянні дуже складно, адже обидві команди мають приблизно рівні шанси на перемогу та взяти всі три очки. На боці Манчестер Юнайтед буде підтримка рідних уболівальників, а Тоттенхем набрав хорошу форму в останніх матчах. Останніми роками матчі між цими суперниками радують результативністю та видовищністю, тому логічним вибором буде тотал понад 2,5 голи за 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0