Арсенал проти ПСВ. Чи продовжать «каноніри» серію домашніх перемог?

У четвер, 20 жовтня, на лондонському "Емірейтс" Арсенал зіграє з ПСВ у матчі другого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Арсенал" проти ПСВ

Арсенал

«Арсенал» сильно почав сезон, здобувши п’ятиматчеву переможну серію в Прем’єр-лізі та забиваючи принаймні два голи за гру. Першою і поки що єдиною осічкою стала поразка Манчестер Юнайтед на Олд Траффорд у 6-му турі: 1-3. Після цього було ще 4 перемоги, в тому числі успіхи в боях з Тоттенхемом (3-1) і Ліверпулем (3-2). У турнірній таблиці лідирують «каноніри», випереджаючи найближчих переслідувачів уже на 4 очки. На особливу увагу заслуговує Габріель Жезус, який цього літа перейшов з Ман Сіті. На його рахунку 5 голів і 3 асисти в 10 турах.

У першому турі групового етапу Ліги Європи "Арсенал" на виїзді "малою кров'ю" розгромив "Цюрих" з рахунком 2:1. Героєм поєдинку став ще один новачок «канонірів» Маркіньос. Цей 19-річний бразилець відзначився голом + пасом, і це в його дебютному матчі за нову команду. Після цього команда Артети не мала проблем з Боуде-Глімтом: 3:0 у Лондоні та 1:0 на виїзді. З максимальними очками в трьох раундах Арсенал знаходиться за півкроку від виходу в плей-офф.

ПСВ

«Червоно-білі» почали сезон багатообіцяюче: виграли Суперкубок Нідерландів, обігравши «Аякс» з рахунком 5:3, стартували з 4 гучних перемог у чемпіонаті, а в Лізі чемпіонів були сильнішими за «Монако» (1:1 і 3:2). ) у 3-му кваліфікаційному раунді. Однак ПСВ не зміг кваліфікуватися в груповий етап Ліги чемпіонів, несподівано програвши вдома «Глазго Рейнджерс» з рахунком 0:1 (2:2 у Шотландії). В «Ерідівізії» команда Ністелроя «розслабилася»: програла «Твенте» (1-2) і «Камбуру» (0-3), мінімально обіграла «Валвейк» (1-0), «Фейєнорд» (4-3) і «Херенвен» (1-0). , і лише в минулому турі «відірвався» в Утрехті, обігравши його з рахунком 6-1. У турнірній таблиці червоно-білі зараз посідають друге місце, відстаючи від Аякса на три очки.

У першому турі групового етапу Ліги Європи ПСВ розділив очки з Буде-Глімтом: 1:1. Голландці володіли ініціативою, але могли програти, якби не пара фантастичних сейвів Бенітеса. Після цього відбулися дві великі перемоги над Цюріхом (5-1 і 5-0), які забезпечили ПСВ друге місце в турнірній таблиці.

Арсенал проти ПСВ

Арсенал проти ПСВ факти

  • Лише в одній очній зустрічі 6 команд забили більше двох голів на двох;
  • Результативна серія "Арсенала" - 14 матчів;
  • Каноніри виграли 13 з останніх 14 матчів;
  • Домашня переможна серія Арсеналу становить 9 матчів;
  • У 10 з останніх 11 домашніх матчів канонірам не вдалося залишити свої ворота недоторканими;
  • ПСВ забив у 24 з останніх 26 матчів;
  • Цього сезону ПСВ пропустив 6 єврокубкових матчів із 7 зіграних.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом бою букмекери вважають «Арсенал», пропонуючи взяти його перемогу за 1,49. Коефіцієнт нічиєї – 4,45, а перемога ПСВ – 6,47. У великій кількості голів 1xbet не сумнівається: тотал більше (2,5) - за 1,58, а тотал менше (2,5) - за 2,39. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Усі 6 очних зустрічей пройшли в Лізі чемпіонів, половина з них завершилася внічию. Востаннє команди зустрічалися у 2007 році.

Дві наступні очні зустрічі визначать як мінімум одного учасника плей-офф. Канонірам, до речі, знадобиться лише одне очко, але на своїй арені вони точно гратимуть лише на перемогу. Результативна та переможна серія команди Артета підштовхує нас до ставок «Арсенал з гандикапом (-1,0)» за 1,77 та «Арсенал більше (1,5)» за 1,49. Враховуючи високу продуктивність ПСВ і не найнадійнішу оборону Арсеналу, найкраща ставка – «обидві команди заб’ють» за коефіцієнтом 1,68.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0