Челсі проти Манчестер Юнайтед. Яка команда виграє головний матч наступного раунду?

«Челсі» зіграє з «Манчестер Юнайтед» у суботу, 22 жовтня, на «Стемфорд Брідж» у 13-му турі Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Манчестер Юнайтед".

"Челсі"

"Челсі" виграв кілька матчів під керівництвом Грема Поттера і зумів закріпитися на четвертому місці в турнірній таблиці Прем'єр-ліги. Якщо перед початком сезону лондонці розраховували поборотися за чемпіонський титул, то на даний момент місце в топ-4 є пріоритетом для команди.

Звичайно, більша частина сезону ще попереду і багато чого може змінитися, але поки лондонці дійсно будуть зосереджені на тому, щоб залишитися в зоні Ліги чемпіонів. Домашній матч проти Манчестер Юнайтед – чудовий шанс для Челсі відірватися від одного з прямих конкурентів.

Манчестер Юнайтед

"Манчестер Юнайтед" продовжує грати дуже нестабільно, і "червоні дияволи" з великими труднощами перемагають як в Прем'єр-лізі, так і в Лізі Європи. Крім того, у підопічних Еріка тен Хега складний календар матчів в АПЛ: Ман Сіті, Евертон, Ньюкасл, Тоттенхем і тепер Челсі – жодного з цих суперників не можна назвати прохідним для Манчестер Юнайтед.

У новому матчі «червоні дияволи» точно не будуть фаворитами, але вочевидь приїдуть до Лондона за трьома очками. «Манчестер Юнайтед» уже переміг «Арсенал» і «Ліверпуль» цього сезону, а тепер намагається перемогти ще одного головного суперника. А в разі позитивного результату гості зможуть наблизитися до лондонців у турнірній таблиці і це стане для них неабиякою мотивацією.


Челсі проти Манчестер Юнайтед факти

  • У минулому сезоні чемпіонату Англії команди двічі зіграли внічию з однаковим рахунком - 1: 1;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах була зроблена ставка на понад 2,5 гола;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Чотири з останніх п'яти матчів між Челсі та Манчестер Юнайтед у всіх турнірах завершилися нічиєю.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування центрального матчу тринадцятого туру англійської Прем’єр-ліги: на «Челсі» можна поставити 1,92, на нічию — 3,70, на «Манчестер Юнайтед» за 3,75. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Головний матч чергового раунду англійської Прем'єр-ліги, в якому зіграють два головних суперника і претенденти на місце в першій четвірці турнірної таблиці. Останніми роками ці команди не радували видовищною та результативною грою в очних боях, але цього сезону розстановка сил дещо змінилася, тож і Челсі, і Манчестер Юнайтед будуть налаштовані взяти всі три очки . Є надія, що гості намагатимуться грати агресивно в атаці і така гра стане головним аргументом на користь великої кількості голів – тотал понад 2,5 голи за 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0