Байєр проти Вольфсбурга. Скільки голів буде забито в матчі?

У суботу, 22 жовтня, на стадіоні BayArena відбудеться поєдинок між Байєром і Вольфсбургом в рамках 11-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Байєр" – "Вольфсбург".

Байєра

Кар'єра головного тренера "Байєра" Хабі Алонсо складна: після перемоги над "Шальке" команда двічі крупно програла: "Порту" в Лізі Європи та "Айнтрахту" в чемпіонаті. Новому наставнику фармацевтів необхідно придумати стратегію, як вивести своїх підопічних із затяжної кризи.

У новому матчі Леверкузен буде фаворитом гри і намагатиметься порадувати місцевих уболівальників на своєму стадіоні. Байєр знаходиться в зоні вильоту і ця позиція явно не відображає реальної сили і потенціалу команди, яка в минулому сезоні посіла місце в топ-4.

Вольфсбург

«Вольфсбург» не програє в чемпіонаті Німеччини вже три тури поспіль, але команда все ще дуже нестабільна і знаходиться в кінці турнірної таблиці. «Вовкам» не вистачає очок, а також явно далекі від оптимальної форми.

У майбутньому матчі «Вольфсбург» точно не буде фаворитом і може грати другим номером на чужому полі. В останніх матчах команда пропускала у власні ворота, тому гра в обороні викликає занепокоєння у вболівальників клубу. Якщо в новій грі «Вольфсбургу» вдасться зіграти в захисті, він зможе розраховувати на хороший для себе результат.

Байєр проти Вольфсбурга

Байєр проти Вольфсбурга факти

  • У минулому сезоні чемпіонату Німеччини команди обмінялися виїзними перемогами з рахунком 2:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами була зроблена ставка на понад 2,5 гола;
  • Крім того, лише в одному з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Вольфсбург не програє в Бундеслізі вже три матчі поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед шанувальників німецького футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 11-го туру Бундесліги: на перемогу «Байєра» можна поставити 1,63, на нічию — 4,20, на перемогу «Байєра» — 4,20. Вольфсбург - за 4,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди не найкращим чином розпочали новий сезон і знаходяться в кінці турнірної таблиці. Тому очна зустріч і для Байєра, і для Вольфсбурга – чудова можливість трохи покращити свої позиції в чемпіонаті Німеччини. Обидва суперники в такому матчі намагатимуться зіграти результативно в атаці, тож є вірогідні шанси побачити видовищну та гольову гру. Ризикованим, але не безнадійним варіантом виглядає ставка на тотал більше 3,5 голів за 2,41.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0