Манчестер Сіті – Брайтон. Чи зможуть «городяни» взяти ще три очки?

У суботу, 22 жовтня, на "Етіхад Стедіум" відбудеться матч "Манчестер Сіті" - "Брайтон" в рамках 13-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Манчестер Сіті – Брайтон

Манчестер Сіті

Нещодавно Манчестер Сіті програв Ліверпулю важливий матч чемпіонату Англії та перервав свою переможну серію. Зараз «городяни» відстають від лідируючого «Арсеналу» вже на чотири очки і в наступних турах зроблять усе можливе, щоб скоротити цей розрив і навіть повернутися на першу позицію.

У найближчій грі з Брайтоном «Манчестер Сіті» традиційно намагатиметься грати максимально агресивно в атаці та буде налаштований порадувати вболівальників великою кількістю голів. Містяни прийдуть на таку гру відпочилими та з новими силами спробують повернутися на переможний шлях.

Брайтон

Роберто Де Дзербі почав кар'єру в Брайтоні не найкращим чином: команда програла кілька важливих матчів. Крім того, італійському тренеру дуже не пощастило з календарем, адже його підопічні за короткий проміжок часу грали з Ліверпулем і Тоттенхемом, а тепер їх чекає протистояння з чинним чемпіоном.

Гравцям Чаека потрібно звикнути до вимог нового тренерського штабу, і цей процес займе деякий час. У новому матчі чемпіонату Брайтону буде важко втримати деякі очки, гості будуть явними аутсайдерами, а значить, Де Зербі потрібно буде придумати особливий план на таку боротьбу і вибрати правильну тактику.

Манчестер Сіті – Брайтон

Манчестер Сіті – Брайтон факти

  • У минулому сезоні чемпіонату Англії Манчестер Сіті двічі впевнено переміг Брайтон - 3:0 і 4:1;
  • Лише два з останніх п'яти матчів між суперниками в Прем'єр-лізі були зроблені ставки на те, що "обидві команди заб'ють";
  • У чотирьох з п'яти останніх матчів між командами в чемпіонаті Англії ставка на тотал більше ніж 2,5 м'яча була відразу;
  • Манчестер Сіті виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Брайтона в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі котирування на цей матч тринадцятого туру чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити від скромних 1,19, на нічию від 7,00. , а на перемогу Брайтона - за неймовірні 13,0. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому поєдинку з фаворитом все зрозуміло – Манчестер Сіті навряд чи дозволить супернику зайвого на своєму полі і постарається здобути впевнену перемогу, забивши якомога більше голів у чужі ворота. Городянам не варто втрачати очки, адже вони вже позаду лідируючого «Арсеналу». Основним завданням Брайтона в такій грі буде надійно зіграти біля своїх воріт і спробувати нав'язати супернику свій футбол. Цікавим вибором може стати ставка на Манчестер Сіті з гандикапом (-2,5) за 2,40.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0