Саутгемптон – Арсенал. Чи продовжать «каноніри» свою переможну серію в АПЛ?

У неділю, 23 жовтня, на "Сент-Меріс Стедіум" відбудеться матч 13-го туру англійської Прем'єр-ліги "Саутгемптон" – "Арсенал".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Саутгемптон" – "Арсенал".

Саутгемптон

Для Саутгемптона нинішній сезон чемпіонату Англії складається невдало, команда рідко перемагає і знаходиться в зоні вильоту. Якщо найближчим часом «святі» не зможуть подолати кризу і покращити результати, то в цьому сезоні їх чекає боротьба за збереження прописки в еліті.

У майбутньому турі Прем’єр-ліги «Саутгемптон» зіграє з лідерами чемпіонату, тому підтримка рідних уболівальників цього дня буде особливо важливим фактором для господарів. «Святі» цілком можуть здивувати публіку і зробити сенсацію, але для цього їм потрібно показати свій кращий футбол і стрибнути вище голови.

Арсенал

Арсенал в останньому матчі англійської Прем'єр-ліги здобув важливі три очки у Лідса, зумівши відірватися від найближчих переслідувачів. У цьому сезоні «каноніри» лише раз програли в Прем’єр-лізі, перемагаючи в кожній другій грі і жодного разу не зігравши внічию зі своїми суперниками.

Поки все йде до того, що лондонці під керівництвом Мікеля Артети цього сезону реально боротимуться за золоті медалі чемпіонату. Іспанський наставник знайшов правильний баланс у складі, команда грає в ефектний футбол, налагодила гру в обороні і наближається до топового статусу.

Саутгемптон – Арсенал

Саутгемптон – Арсенал факти

  • У минулому сезоні чемпіонату Англії команди обмінялися перемогами: «Саутгемптон» переміг 1:0, «Арсенал» — 3:0;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами діяла ставка на тотал матчу більше 2,5 голів;
  • Крім того, тільки в двох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • «Арсенал» має серію з семи ігор у всіх змаганнях;
  • "Арсенал" цього сезону в англійській Прем'єр-лізі ще не грав внічию.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч 13-го туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Саутгемптона можна поставити за 5,20, на нічию - за 4,30, на успіх Арсеналу – за 1,58. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Арсенал» підійде до цього матчу як впевнений лідер чемпіонату Англії і по праву вважається фаворитом у букмекерів. Саутгемптон переживає не найкращі часи, і команді буде важко розраховувати на якісь очки навіть поза межами свого поля. З іншого боку, турнірна таблиця зобов'язує господарів грати на позитивний результат і шукати щастя в атаці в матчах проти суперників будь-якого рівня. «Святі» цілком здатні забити свій гол у такій грі, а це означає, що ставка «обидві команди заб’ють» за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0