Бенфіка – Ювентус. Чи пройдуть «Орли» в плей-офф?

25 жовтня в матчі 5-го туру Ліги чемпіонів УЄФА на арені Estadio da Luz (Лісабон) зустрінуться клуби «Бенфіка» і «Ювентус».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Бенфіка" – "Ювентус".

Бенфіка

"Бенфіка" досі не програє в цьому розіграші Ліги чемпіонів, в останньому поєдинку португальці на виїзді розійшлися миром з "Парі Сен-Жермен" - 1:1. "Орлам" не вдалося нав'язати французам свої умови, у першому таймі команда зіграла дуже невдало, що призвело до пропущеного голу. Після перерви підопічні Роджера Шмідта почали діяти більш різноманітно, команда частіше тікала в атаку, в результаті, зумівши уникнути поразки, на допомогу прийшов Жоао Маріо. "Бенфіка" посідає друге місце в групі, набравши 8 очок, з різницею м'ячів 6:3.

На внутрішній арені на вихідних "Орли" перемогли на виїзді "Порту" з рахунком 1:0, зміцнивши таким чином своє лідерство в турнірній таблиці чемпіонату Португалії.

Ювентус

Ювентус ледь не втратив шанси на потрапляння в плей-офф Ліги чемпіонів, у четвертому турі італійці на виїзді програли Маккабі Хайфа 0:2. Підопічні Массіміліано Аллегрі не були готові до активного опору ізраїльтян, тому вже на 7-й хвилині опинилися в ролі наздоганяючих. Поки італійці схаменулися, супернику вдалося подвоїти свою перевагу. У другому таймі «стара синьйора» посилила тиск на «Маккабі», але це не наблизило гостей до перемоги. Ювентус займає 3 місце в групі, набравши 3 очки, з різницею м'ячів 5:7.

Туринці минулої п'ятниці перемогли "Емполі" з рахунком 4:0 в Серії А. Це дозволило підопічним Алегре піднятися на 7-е місце в турнірній таблиці чемпіонату.

Бенфіка – Ювентус

Бенфіка – Ювентус факти

  • Бенфіка не програє в 20 матчах у всіх турнірах;
  • Бенфіка не програє в останніх 9 матчах Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Для Бенфіки котирування склали 1,97. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,70. На успіх Ювентуса прийнято котирування - 3,90. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.96, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.90. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Бенфіка» майже вирішила питання виходу в плей-офф, в цьому сезоні команда грає стабільно і збалансовано. Ювентус провалив груповий етап престижного турніру, тепер італійці борються за третє місце в квартеті. У майбутній грі, я думаю, варто брати тотал верхової їзди. У цьому сезоні португальці забивають регулярно, вони жодного разу не програли, грають вдома, а це означає, що їх мета повинна бути. Туринцям потрібна тільки перемога, тому в обороні вони теж не відсидяться: тотал понад 2,5 - понад 2,5 - 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0