РБ Лейпциг проти Реал Мадрид. Чи продовжить Мадрид безпрограшну серію на турнірі?

25 жовтня в рамках 5-го туру Ліги чемпіонів УЄФА на Red Bull Arena (Лейпциг) зустрінуться команди РБ Лейпциг і Реал Мадрид.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «РБ Лейпциг» проти «Реал Мадрид».

РБ Лейпциг

РБ Лейпциг досягає успіху в другому матчі поспіль в Європі, цього разу команда на виїзді була сильнішою за Селтік 2:0. "Червоні бики" активно провели зустріч, при цьому так і не змогли знайти лазівку до воріт "кельтів". Лише в середині другого тайму підопічні Марко Розе змогли скористатися помилками шотландців, вирішивши результат матчу на свою користь. Точні удари Вернера та Форсберга принесли німцям перемогу. РБ Лейпциг піднявся на друге місце в квартеті з 6 очками при співвідношенні 6-7.

У Кубку Німеччини "бики" впевнено вийшли до 1/8 фіналу, розгромивши Гамбург з рахунком 4:0.

Реал Мадрид

Мадридський "Реал" поки що не програє в групі Ліги чемпіонів, однак в останньому матчі мадридці втратили очки, зігравши на виїзді внічию з донецьким "Шахтарем" - 1:1. "Вершкові" швидко захопили ініціативу на полі, але втілити перевагу в забиті голи іспанцям все одно не вдалося. Уже в дебюті другого тайму підопічні Карло Анчелотті помилилися, дозволивши українцям вийти вперед. Мадриду довелося витратити всі сили, щоб уникнути поразки буквально на останніх секундах, виручив Рюдігер. Реал Мадрид залишається на вершині свого квартету з 10 очками при різниці м'ячів 8-2.

Реал Мадрид також впевнено виступає в Прикладі, лідируючи в таблиці після 10 турів.

РБ Лейпциг проти Реал Мадрид

РБ Лейпциг проти Реал Мадрид факти

  • Лейпциг не програє в останніх 6 матчах сезону;
  • Реал Мадрид не програє в 19 зустрічах у всіх турнірах;
  • Реал Мадрид не програє в останніх 6 матчах Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Невелику перевагу в цій парі букмекери віддають іспанцям. Котирування Вікторії Лейпциг становили 2,85. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,90. Котирування прийняті на успіх Реала - 2,40. Букмекери чекають голів від команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3» коефіцієнт - 1.74, «Тотал більше 3» з лапками - 2.17. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

РБ Лейпциг знову бореться за плей-офф після перемоги над Селтіком. Реал вже гарантував собі вихід в 1/8 фіналу, тож іспанці можуть дозволити собі експериментувати зі складом, даючи відпочити своїм лідерам. Що стосується переможця матчу, то передбачити складно, адже невідома мотивація гостей. Тому краще грати тотал зустрічі, думаю, команди порадують голами: тотал більше 3 - більше 3 - 2,17.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0