Аякс проти Ліверпуля. Чи варто чекати феєрії голів від боротьби двох атакуючих команд?

У середу, 26 жовтня, в Амстердамі "Аякс" зіграє з "Ліверпулем" у матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аякс" – "Ліверпуль".

Аякс

У чемпіонаті Нідерландів "Божі сини" стартували з шести перемог поспіль, а потім оступилися в матчах з АЗ Алкмаар (1-2) і Go Ahead Eagles (1-1). Наступні три матчі команда Шредера виграла із загальним рахунком 15-4, зміцнивши перевагу.

У першому турі групового етапу Ліги чемпіонів «Аякс» здобув яскраву перемогу над «Глазго Рейнджерс» (4:0), але після цього не набрав очок: не зміг втримати нічию з «Ліверпулем» (1:2) і поступився Наполі без шансів (1-6 і 2-4). У турнірній таблиці він займає 3 місце, на якому, швидше за все, і залишиться.

Ліверпуль

У Прем'єр-лізі "червоні" здобули лише 4 перемоги в 11 турах. Не так давно вони вдома обіграли «Ман Сіті» (1:0), потім з таким же рахунком перемогли «Вест Гем», але в минулому турі несподівано поступилися аутсайдеру – «Ноттінгем Форест» (0:1). У турнірній таблиці команда Клоппа займає лише 8 місце, відстаючи від лідера вже на 12 очок.

Поки що в Лізі чемпіонів все просто: три перемоги в 4 турах, і це практично гарантує Ліверпулю вихід в 1/8 фіналу. На старті групового етапу «мерсисайдці» з тріском програли «Наполі» (2:4), потім непросто впоралися з «Аяксом» (2:1), але в двоматчеві з «Глазго Рейнджерс» проблем не мали: 2 -0 і 7-1 (4 голи Салаха, 3 передачі Хоти, 2+1 Фірміно).

Аякс проти Ліверпуля

Факти про матч Аякс проти Ліверпуля

  • Ліверпуль забив у всіх п'яти очних зустрічах;
  • Гольова серія «Аякса» триває з 20 березня цього року;
  • За останні 4 матчі "Божі сини" забили 17 голів;
  • Вдома «Аякс» забив більше двох голів у 8 з останніх 10 матчів;
  • Ліверпуль забив у 8 з останніх 9 матчів;
  • У Лізі чемпіонів мерсисайдці забили в 15 з останніх 17 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом зустрічі букмекери вважають Ліверпуль, пропонуючи зарахувати його перемогу за 1,83. Коефіцієнт нічиєї – 4,07, а перемога Аякса – 3,97. 1xbet прагне до результативного матчу: Тотал більше (2,5) - за 1,46, а Тотал менше (2,5) - за 2,78. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

На «Енфілді» у другому турі «Ліверпуль» переважав, але перемога була з мінімальним рахунком і вирішальним голом на 89-й хвилині: 2:1. В Амстердамі футбол буде зовсім іншим, адже «Аякс» регулярно забиває вдома, а «Ліверпуль» показує нестабільну гру і часто пропускає в гостях. Ми не сумніваємося, що матч вийде видовищним і результативним, тому тут можна сміливо брати «обидві заб’ють» за 1,47 або Тотал більше (3,0) за 1,75. У легку перемогу мерсисайдців точно не віриться, тому є привід поставити на Аякс з гандикапом (+1,0) за 1,57.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0