Манчестер Юнайтед проти Шерифа. Чи здобудуть «червоні дияволи» ще три очки?

У четвер, 27 жовтня, на стадіоні "Олд Траффорд" відбудеться поєдинок "Манчестер Юнайтед" - "Шериф" у рамках п'ятого туру групового етапу Ліги Європи.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" проти "Шерифа".

Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед виграв три матчі поспіль у Лізі Європи після домашньої поразки від Реал Сосьєдад і майже гарантував собі участь у плей-офф турніру. Зараз головне питання для "червоних дияволів" полягає лише в тому, яке підсумкове місце команда займе в групі.

У новому матчі Ерік тен Хаг напевно дасть шанс зіграти тим гравцям, які раніше не грали так часто і багато. «Манчестер Юнайтед» має складний і насичений подіями календар ігор, тому ротація однозначно потрібна команді. Але навіть в експериментальному складі господарі повинні радувати своїх уболівальників.

Шериф

Після чотирьох турів «Шериф» набрав три очки, і такий результат був цілком очікуваним як для самої команди, так і для її вболівальників. Клубу було дуже складно розраховувати на щось серйозне в такій складній групі, але якщо команді вдасться зберегти третє місце до фінішу, то це буде вважатися її успіхом.

Молдавська команда приїде на Олд Траффорд відвертим аутсайдером і головним завданням гостей буде вистояти і пропустити якомога менше голів. «Шериф» точно матиме свої шанси перед воротами в цьому поєдинку, і буде цікаво подивитися, як команда ними скористається.

Манчестер Юнайтед проти Шерифа

Манчестер Юнайтед проти Шерифа факти

  • У матчі першого туру цього розіграшу Ліги Європи «Манчестер Юнайтед» переміг «Шериф» з рахунком 2:0;
  • «Манчестер Юнайтед» і «Шериф» ще не зіграли внічию цього сезону Ліги чемпіонів;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю Манчестер Юнайтед приходить ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • Шериф програв три матчі поспіль у цьому розіграші Ліги Європи.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед футбольних уболівальників, пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч п’ятого туру групового етапу Ліги Європи: на перемогу Манчестер Юнайтед можна поставити за скромні 1,12, на нічию за 7,80, а на перемогу Шерифа - за 20,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Манчестер Юнайтед» повинен взяти три очки в цьому матчі навіть з другим складом, адже «червоні дияволи» точно не хочуть відставати від «Реал Сосьєдада» і планують зайняти підсумкове перше місце у своєму квартеті. Багато залежатиме від бажання господарів та їх мотивації, але різниця в класі між суперниками надто велика. Шерифу буде важко вистояти і показати гідну гру на Олд Траффорд, тому ставка на Манчестер Юнайтед з гандикапом (-2,5) за 2,07.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0