Фрайбург – Олімпіакос. Чи продовжить «Фрайбург» свою переможну серію?

У четвер, 27 жовтня, у Фрайбурзі однойменна команда зіграє з Олімпіакосом у матчі 5-го туру групового етапу Ліги Європи.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фрайбург" – "Олімпіакос".

Фрайбург

На початку сезону в Бундеслізі «Фрайбург» виграв 4 матчі з п'яти, потім здобув лише одну перемогу в п'яти матчах, а в останньому турі впевнено переміг «Вердер». У турнірній таблиці команда Штрайха займає 3 місце, відстаючи від лідера лише на два очки.

У Лізі Європи «Фрайбург» стартував з важкої домашньої перемоги над «Карабахом» (2:1), а потім впевнено розібрався з «Олімпіакосом» (3:0) і двічі «Нантом» (2:0 і 4:0). Завдання виходу в плей-офф вирішено, але поки незрозуміло з якого місця.

Олімпіакос

У 9 турах грецької Суперліги «червоно-білі» зазнали двох поразок (від «Аріса» та «АЕКа») і лише одного разу забили більше двох голів (перемога над «Іонікосом» з рахунком 3:1). У турнірній таблиці вони посідають 4 місце, відстаючи від лідера на 10 очок.

У групі Ліги Європи «Олімпіакос» стартував із трьох поразок (0:3 вдома від «Карабаху» та «Фрайбурга» та 1:2 на виїзді від «Нанта»), і лише в 4-му турі зміг вистояти у виїзній боротьбі з «Карабахом».

Фрайбург – Олімпіакос

Фрайбург – Олімпіакос: факти

  • Цього сезону Фрайбург зазнав лише двох поразок – від Баварії (0-5) і Боруссії Дортмунд (1-3) у Бундеслізі;
  • Фрайбург виграв 6 з останніх 7 матчів вдома;
  • «Фрайбург» — одна з трьох команд-учасниць групового етапу Ліги Європи, якій вдалося набрати максимум очок за 4 тури;
  • Олімпіакос виграв лише три з останніх 10 матчів;
  • Цього сезону червоно-білі виграли лише два виїзних матчі з 9;
  • У нинішньому єврокубковому сезоні «Олімпіакос» ще не здобув жодної перемоги, хоча провів 10 матчів, включаючи раунди кваліфікації.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом протистояння букмекери вважають Фрайбург, пропонуючи взяти його перемогу за 1,5. Коефіцієнт нічиї – 4,3, а перемога Олімпіакоса – 6,7. 1xbet не може визначити ефективність матчу: Тотал більше (2,5) - для 1,88, і Тотал менше (2,5) - для 1,94. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У «Георгіоса Караіскакіса» у другому турі Ліги Європи рівний і цікавий матч не вийшов: «Фрайбург» домінував, а до середини тайму вів з рахунком 2:0.

У двох матчах Ліги Європи, що залишилися, Штрайх може сміливо експериментувати зі складом, адже для виходу в плей-офф з першого місця потрібно набрати лише одне очко. Що стосується «Олімпіакоса», то він спробує потрапити в Лігу конференцій, а для цього йому потрібно здобути хоча б одну перемогу в двох турах, що залишилися. Враховуючи слабку атаку греків і дуже хорошу гру в обороні «Фрайбурга», в перемогу «Олімпіакоса» взагалі не віриться, та й, загалом, результативної гри очікувати не варто. Тут безпрограшним варіантом буде Total менше (3,0) за 1,52, але ви також можете взяти Total менше (2,5) за 2,04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0