Лестер проти Манчестер Сіті. Чи зможуть «Лисиці» зробити сенсацію в цій грі?

У суботу, 29 жовтня, на стадіоні "Кінг Пауер" відбудеться поєдинок "Лестер" - "Манчестер Сіті" в рамках 14-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Лестер» проти «Манчестер Сіті».

Лестер

Лестер переміг Вулверхемптон з рахунком 4:0 в останньому турі чемпіонату Англії і здобув другу поспіль перемогу в АПЛ. Схоже, команда Брендана Роджерса починає виходити з кризи: «лисиці» вже покинули зону вильоту, а сам наставник уникнув звільнення, яке кілька турів тому здавалося неминучим.

На «Лестер» чекає серйозне випробування проти найкращої англійської команди останніх кількох років, і буде цікаво подивитися, що зможуть зробити господарі проти явного фаворита. Безсумнівно, Роджерс виставить на такий важливий бій свій найсильніший на даний момент склад.

Манчестер Сіті

Містяни продовжують погоню за "Арсеналом": у минулому турі "Манчестер Сіті" без проблем розібрався з "Брайтоном". Підопічні Пепа Гвардіоли вже давно забезпечили собі вихід з групи в Лізі чемпіонів, тому поки що можуть зосередитися на виступах в АПЛ.

У майбутньому матчі з «Лестером» «городян» задовольнить винятково переможний результат, тому від гостей традиційно варто чекати агресивної гри в атаці. Особливо команді повинні допомогти голи Ерлінга Халанда - найкращий бомбардир нинішнього розіграшу АПЛ не перестає дивувати своєю грою.

Лестер проти Манчестер Сіті

Лестер проти Манчестер Сіті факти

  • «Манчестер Сіті» двічі переміг «Лестер» в минулому сезоні чемпіонату, 1-0 і 6-3;
  • Тільки в двох з останніх п'яти матчів між командами була зроблена ставка на більше 2,5 голів;
  • Крім того, тільки в двох з останніх п'яти зустрічей між суперниками була зроблена ставка на те, що «обидві команди заб'ють»;
  • Манчестер Сіті виграв три з останніх п'яти матчів проти Лестера у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч 14-го туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Лестера можна поставити за 9,20, на нічию - 6,20, на перемогу Манчестер Сіті - за 1.27. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Лестер» значно підвищився в ігровому плані в останніх матчах, тому вдома команда Роджерса, ймовірно, планує дати серйозний бій чинному чемпіону Англії. Манчестер Сіті вже втратив достатньо очок у поточній кампанії і точно не хоче допустити нової осічки. Явними фаворитами зустрічі вважаються гості, але у «лисиць» точно будуть свої моменти біля чужих воріт. Ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,84.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0