Брайтон проти Челсі. Чи здобуде Чифс свою першу перемогу під керівництвом Де Зербі?

У суботу, 29 жовтня, на стадіоні "Амекс" відбудеться поєдинок "Брайтон" - "Челсі" в рамках 14-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Брайтон" проти "Челсі".

Брайтон

Роберто Де Зербі не найкращим чином почав свою кар'єру в Брайтоні, адже під його керівництвом команда ще не вигравала чемпіонат Англії. Але складний календар може стати виправданням для наставника, адже за короткий проміжок часу його підопічні зіграли чи не з усіма топ-клубами Прем’єр-ліги.

Попереду у «Брайтона» ще один важкий матч проти явного фаворита, і навіть домашній статус гри навряд чи значно полегшить життя господарям. З іншого боку, гравці «Чайки» однозначно будуть налаштовані нарешті перемогти та порадувати своїх уболівальників.

Челсі

"Челсі" в останньому турі чемпіонату Англії на останніх хвилинах упустив перемогу над "Манчестер Юнайтед", але, з іншого боку, команда змогла залишитися в четвірці лідерів турнірної таблиці. "Сині" не можуть виграти Прем'єр-лігу протягом двох ігор поспіль і явно мають намір повернутися на правильний шлях.

Це буде дуже важлива зустріч для тренера "Челсі", оскільки Грем Поттер розпочав цей сезон на посаді головного тренера "Брайтона". Цікаво, що під керівництвом нового тренера сині ще не програвали в АПЛ. Безсумнівно, Поттер знає, як грати проти своїх колишніх підопічних, і матиме особливий план на такий матч.

Брайтон проти Челсі

Брайтон проти Челсі факти

  • "Челсі" і "Брайтон" двічі зіграли внічию в минулому сезоні Чемпіонату Англії з однаковим рахунком - 1:1;
  • Чотири з останніх п'яти матчів між командами англійської Прем'єр-ліги завершилися внічию;
  • Брайтон ще не виграв під керівництвом Роберто Де Зербі;
  • Лише в одному з останніх п’яти матчів між командами Прем’єр-ліги була ставка на понад 2,5 голи;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками в Прем'єр-лізі ставка була на те, що "обидві команди заб'ють".

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч 14-го туру чемпіонату Англії: на перемогу Брайтона можна поставити 3,00, на нічию – 3,35, на перемогу Челсі – за 2,34. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Принципова зустріч у новому раунді чемпіонату Англії, в якому Грем Поттер, як наставник Челсі, зіграє проти своєї колишньої команди Брайтон. Звісно, господарі поля будуть дуже мотивовані виступити добре і намагатимуться обіграти свого колишнього тренера. "Сині" вважаються фаворитами цієї гри, але лондонцям однозначно буде дуже важко забрати всі три очки на виїзді. Сидіти в обороні в такій грі «Чайки» вочевидь не планують, тому робочим варіантом прогнозу буде ставка на тотал понад 2,5 гола за 2,04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0