Ліверпуль - Лідс. Чи підтвердять «червоні» статус фаворита?

У суботу, 29 жовтня, на стадіоні "Енфілд Роуд" відбудеться поєдинок "Ліверпуль" - "Лідс" в рамках 14-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" – "Лідс".

Ліверпуль

Ліверпуль в останньому турі чемпіонату Англії несподівано поступився на виїзді Ноттінгем Форест і зробив чергову осічку в поточному розіграші. «Червоні» не тільки далекі від боротьби за чемпіонський титул, але й поки не можуть наблизитися до першої четвірки турнірної таблиці.

Вже зараз можна констатувати, що нинішній сезон є дуже складним для підопічних Юргена Клоппа. У "Ліверпуля" попереду багато матчів, а значить, є можливість покращити свої позиції в чемпіонаті. У поєдинку з Лідсом «червоні» явно мають намір розпочати нову переможну серію.

Лідс

Уайт перебуває у серйозній кризі після чотирьох поразок поспіль в АПЛ. Востаннє «Лідс» перемагав у АПЛ ще в серпні, тому не дивно, що команда опинилася в зоні вильоту і досі змушена боротися за збереження прописки в еліті британського футболу.

У новому матчі Лідсу знову буде важко розраховувати на якісь очки, адже на Енфілд Роуд команда буде відвертим аутсайдером. Головним завданням гостей буде надійна гра в обороні, але в останніх матчах оборона Лідса вже виглядала надто непереконливо.

Ліверпуль - Лідс

Факти Ліверпуля проти Лідса

  • У минулому сезоні чемпіонату Англії "Ліверпуль" двічі впевнено переміг "Лідс" - 3:0 і 6:0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами в різних турнірах була зроблена ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • Лише два з останніх п'яти матчів між суперниками були зроблені ставки на те, що «обидві команди заб'ють»;
  • Востаннє Лідс перемагав Ліверпуль 13 квітня 2001 року в Прем'єр-лізі;
  • Лідс програв чотири матчі чемпіонату поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів англійського футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч 12-го туру Прем'єр-ліги: на Ліверпуль можна поставити 1,32, на нічию — 5,80, а на сенсаційний успіх Лідса за солідні 7,80. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Ліверпуль» буде серйозно налаштований реабілітуватися за останні невдачі, тому по праву вважається явним фаворитом матчу, особливо коли грає на своєму стадіоні. «Лідс» у жахливій формі, і гостям дійсно доведеться зробити неможливе, щоб взяти кілька очок у наступній зустрічі. Якість гравців команди Клоппа має зіграти вирішальну роль у цьому матчі, тому логічним варіантом є ставка на Ліверпуль з гандикапом (-1,5) за 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0