Лаціо – Салернітана. Чи продовжать римляни серію успішних матчів у Серії А?

30 жовтня в рамках 12-го туру італійської Серії А на «Олімпіко Арені» (Рим) зустрінуться команди «Лаціо» і «Салернітана».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Лаціо" проти "Салернітани".

Лаціо

Лаціо не програє вже 6 турів поспіль у чемпіонаті Італії, в останньому матчі римляни на виїзді були сильнішими за Аталанту 2:0. Підопічні Мауріціо Саррі активно кинулися в атаку, завдяки чому вже на 10-й хвилині вдалося відкрити рахунок. Після перерви "орли" продовжили атакувати, забивши ще один гол. Лише після цього гості дозволили собі трохи знизити швидкість, вирішивши поекономити. Голи за клуб забили Дзакканьї та Андерсон.

Лаціо посідає третє місце в чемпіонаті з 24 очками та різницею м'ячів 23:5.

Салернітана

В останньому поєдинку успіху досягла «Салернітана», на своїй території команда з мінімальним рахунком переграла «Спецію» з рахунком 1:0. Підопічні Давіде Нікола в першому таймі діяли дуже слабо, серйозно загрожувати воротам гостей команді так і не вдалося. Але після перерви "морські коники" розганялися, Маццоккі навіть вивів свою команду вперед. У час, що залишився, господарі не поспішали в атаку, вирішивши просто захистити свою мінімальну перевагу.

Салернітана посідає 10-е місце в Серії А з 13 очками та різницею м'ячів 13:16.

Лаціо – Салернітана

Лаціо проти Салернітани факти

  • Лаціо не зазнав поразки в 34 з останніх 38 домашніх матчів Серії А;
  • Лаціо не пропускав в останніх 6 матчах Серії А;
  • Салернітана не вигравала на виїзді в останніх 7 матчах Серії А;
  • Лаціо забив принаймні 2 голи в 5 з останніх 6 матчів Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать римлян фаворитом майбутнього матчу. Для Вікторії Лаціо котирування становили 1,50. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,80. Приймаються котирування на успіх Салернітани - 6,20. Букмекери чекають голів від італійських команд. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.37, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.63. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Лаціо показує хороший рівень гри, що дозволяє команді сподіватися на боротьбу як мінімум за медалі. «Салернітана», як на неї саму, провела відмінний стартовий період чемпіонату, на більше розраховувати складно, і якщо команда втримає нинішні позиції, то це буде безумовний успіх. У римському матчі успіх хлопців Саррі не викликає сумнівів, «орли» завдяки найкращим умовам і рідним трибунам мають продовжити потужний крок у Серії А: перемога Лаціо з гандикапом (-1) – 1,79 .

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0