Марсель – Тоттенхем. Яка команда вийде до плей-офф турніру?

У вівторок, 1 листопада, на «Стад Велодром» відбудеться поєдинок «Марселя» і «Тоттенхема» в рамках 6-го туру Ліги чемпіонів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Марсель» – «Тоттенхем».

Марсель

Марсель посідає четверте місце у своєму квартеті, але все ще зберігає шанси продовжити боротьбу в турнірі. Збірну Франції можна сміливо назвати найбезкомпроміснішою в поточному розіграші і навряд чи вона відступить від своїх принципів у вирішальному матчі групового етапу.

У майбутньому матчі проти «Тоттенхема» «Марсель» влаштує винятково переможний результат, тому французька команда намагатиметься грати агресивно попереду. Підтримка домашніх уболівальників також має бути важливим фактором для господарів, які явно не можуть бути мотивовані взяти всі три очки.

Тоттенхем

"Тоттенхем" провів неймовірний матч останнього туру Ліги чемпіонів проти "Спортінга": лондонці програли більшу частину ігрового часу, але в кінцівці могли навіть перемогти, якби гол Гаррі Кейна не був скасований через офсайд. Проте Шпори лідирують у квартеті та мають найбільші шанси на вихід у плей-офф турніру.

Але нинішнє перше місце не дає Тоттенхему розслабитися, адже після шостого туру команда цілком може залишитися ні з чим. Шпорам важливо не програти в майбутньому матчі, але гра на нічию може обернутися для них провалом. Антоніо Конте однозначно обере правильну тактику на такий важливий бій і випустить свій найсильніший склад.

Марсель – Тоттенхем

Факти про матч Марсель – Тоттенхем

  • Тоттенхем обіграв Марсель з рахунком 2:0 у матчі першого туру цієї Ліги чемпіонів;
  • після п'яти турів Тоттенхем набрав 8 очок і лідирує в групі, Марсель має 6 очок і останнє місце;
  • Марсель жодного разу не грав внічию в Лізі чемпіонів цього сезону;
  • в середньому в п'яти з десяти матчів за участю Тоттенхема цього сезону ставка робиться на те, що заб'ють обидві команди.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet надає своїм гравцям такі котирування на цей матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів: на перемогу Марселя можна поставити за 3,40, на нічию – за 3,20, а на перемогу Тоттенхема - за 2 двадцять. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Група D – одна з найінтригівніших у цьому сезоні Ліги чемпіонів, яка матиме цікаву розв’язку в останньому турі. Тоттенхем у майбутньому матчі влаштує навіть нічия, але для того, щоб вийти в плей-офф з першого матчу, шпори повинні перемогти. «Марсель» посідає останню позицію, але зберігає шанси на вихід з групи, а для цього французьку команду влаштує лише перемога. Є надія побачити в такій зустрічі видовищний і результативний футбол, тому ставка на тотал більше 2,5 голів за 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0