Баварія – Інтер. Чи зупинять міланці німецьке авто?

1 листопада у матчі 6-го туру Ліги чемпіонів УЄФА «Баварія» та «Інтер» поміряються силами. Зустріч відбудеться на "Альянц Арені" (Мюнхен).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Інтер".

Баварія

Мюнхенська Баварія накопичила серію з п'яти перемог поспіль на груповому етапі Ліги чемпіонів, в останньому матчі клуб на виїзді виявився сильнішим за Барселону - 3:0. "Червоні" впевнено провели зустріч, німці весь час йшли в контратаки, завдяки чому ще до перерви зуміли забити два голи. У другому відрізку підопічні Юліана Нагельсманна продовжили гнути свою лінію, спокійно добивши "синьо-гранатових". У складі баварців голи відзначилися Чупо-Мотінг, Мане і Павар.

Баварія з 15 очками забезпечила собі перше місце в групі з різницею м'ячів 16:2.

Інтер

Інтер зумів забезпечити собі вихід у плей-офф престижного турніру, обігравши на своїй території у матчі 5-го туру Вікторію Плизень з рахунком 4:0. Підопічні Сімоне Індзагі активно йшли вперед, адже лише перемога могла гарантувати італійцям вихід до 1/8 фіналу. Наполегливість «зміїв» була винагороджена, команда в першому відрізку двічі розписалася у воротах чехів. Після перерви господарям не важко було підтвердити перевагу. Голи за «нерадзуррі» забили Джеко (дубль), Мхітарян і Лукаку.

Інтернаціонале посідає друге місце в групі з 10 очками та різницею м'ячів 10:5.

Баварія – Інтер

Баварія проти Інтер факти

  • Баварія виграла 31 з останніх 36 матчів Ліги чемпіонів;
  • «Баварія» перемогла в 1-му таймі та в матчі в останніх 3 матчах Ліги чемпіонів;
  • В останніх 3 матчах Баварії в Лізі чемпіонів було забито більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в успіху представників Німеччини. Для Вікторії Баварії котирування становили - 1,46. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,10. На успіх "Інтера" прийнято котирування - 6,50. Букмекери чекають від команд результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3» коефіцієнт - 2.40, «Тотал більше 3» з лапками - 1.62. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Баварія демонструє чудовий хід, мюнхенці не помічають опору з боку конкурентів по групі. Інтер провів всю відбіркову кампанію на одному диханні, зумівши випередити не тільки чемпіона Чехії, а й каталонців. У майбутньому матчі червоні переможуть, підопічні Нагельсманна вдома зможуть обіграти італійців, підтвердивши свій клас: перемога Баварії з гандикапом 1 (-1) – 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0