Шахтар – РБ Лейпциг. Яка команда вийде в плей-офф Ліги чемпіонів?

У середу, 2 листопада, на стадіоні Війська Польського відбудеться матч 6-го туру Ліги чемпіонів між Шахтарем і РБ Лейпциг.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Шахтар» – «РБ Лейпциг».

«Шахтар»

«Шахтар » чудово проводить нинішній розіграш Ліги чемпіонів, команда в складній групі перед останнім туром вже гарантувала собі єврокубкову весну. Але для того, щоб вийти в плей-офф Ліги чемпіонів, «гірникам» обов'язково потрібно перемогти в заключному матчі групового етапу.

У цьому сезоні молода команда Ігоря Йовічевича вже кілька разів дивувала публіку і тепер спробує зробити це знову. У матчі першого туру «Шахтар» переконливо переміг «Лейпциг», а це означає, що «гірники» точно не будуть боятися суперника і докладуть усіх сил для переможного результату.

РБ Лейпциг

Лейпциг в останньому турі групового етапу Ліги чемпіонів несподівано переміг вдома мадридський Реал і цей успіх дозволив команді закріпитися на другому місці в квартеті. Для продовження виступів у турнірі «Бикам» достатньо не програти в поєдинку шостого раунду.

«Бики» будуть надзвичайно мотивовані у матчі з «Шахтарем» і, очевидно, захочуть взяти реванш за образливу поразку в першому матчі. Навряд чи Лейпциг буде грати на нічию і віддасть перевагу обороні. Та все ж ця німецька команда вирізняється активною грою в атаці та звикла створювати велику кількість моментів біля чужих воріт.

Шахтар – РБ Лейпциг

Шахтар – РБ Лейпциг факти

  • У матчі першого туру цієї Ліги чемпіонів «Шахтар» переміг «РБ Лейпциг» з рахунком 4:1;
  • РБ Лейпциг на три очки випереджає донецький Шахтар у турнірній таблиці групи F перед останнім туром;
  • Лейпциг виграв три матчі поспіль на груповому етапі Ліги чемпіонів;
  • У нинішній Лізі чемпіонів «Шахтар» програв лише один матч.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів: на перемогу «Шахтаря» можна поставити 4,30, на нічию — 3,95, на Лейпциг за 1,74. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Гірники» з великим рахунком обіграли свого суперника в першому турі, а в новому матчі задовольняться виключно переможним результатом, щоб вийти в плей-офф Ліги чемпіонів. Незважаючи на ці обставини, саме Лейпциг вважається явним фаворитом майбутньої зустрічі. Бикова цілком влаштує нічия, а ось «Шахтарю» втрачати нічого, і команда буде активно шукати долі в атаці. Хорошим вибором у цьому випадку здається ставка на те, що «Шахтар» не програє за 2,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0