Реал Сосьєдад проти Манчестер Юнайтед. Яка команда посяде перше місце в групі?

У четвер, 3 листопада, на стадіоні «Аноета» відбудеться матч шостого туру групового етапу Ліги Європи «Реал Сосьєдад» – «Манчестер Юнайтед».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Реал Сосьєдад» проти «Манчестер Юнайтед».

«Реал Сосьєдад»

«Реал Сосьєдад» добре виступає в цьому сезоні в Лізі Європи, вигравши всі п'ять матчів групового етапу турніру. Але навіть такий крутий результат ще не забезпечив команді першу позицію в квартеті: для цього іспанцям важливо не програти в останньому турі.

У матчі першого туру «Реал Сосьєдад» зіграв дисципліновано на «Олд Траффорд» і зумів сенсаційно перемогти, будучи аутсайдером. Тепер іспанська команда гратиме на власному стадіоні, і важливим фактором для господарів цього вечора стане підтримка місцевих уболівальників.

Манчестер Юнайтед

"Червоні дияволи" реабілітувалися за поразку в першому турі, вигравши чотири матчі поспіль і зберігши шанси на перше місце в групі. Команді Еріка Тен Хега важливо посісти саме перше місце, щоб під час жеребкування раунду плей-оф отримати більш зручного суперника.

«Манчестер Юнайтед» перебуває у хорошій формі та переміг кількох головних суперників у Прем’єр-лізі. Звичайно, Прем'єр-ліга в цьому відрізку сезону є пріоритетним турніром для команди, але на таку важливу зустріч у Лізі Європи нідерландський тренер обов'язково випустить своїх найсильніших гравців.

Реал Сосьєдад проти Манчестер Юнайтед

Реал Сосьєдад – Манчестер Юнайтед факти

  • «Реал Сосьєдад» переміг «Манчестер Юнайтед» з рахунком 1:0 у матчі першого туру цього розіграшу Ліги Європи;
  • У минулому команди п'ять разів грали між собою в єврокубках: двічі переміг «Манчестер Юнайтед», два матчі завершилися внічию і один раз переміг «Реал Сосьєдад»;
  • Лише в одному з цих п'яти матчів між командами пішла ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • У жодному з п'яти матчів між суперниками не працювала ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Реал Сосьєдад виграв усі п'ять матчів цього сезону Ліги Європи.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на цей матч шостого туру групового етапу Ліги Європи: на перемогу «Реал Сосьєдад» можна поставити за 3,40, на нічию – за 3,40. , а на перемогу Манчестер Юнайтед – за 2,12. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Досить цікавий матч між лідерами групи Е Ліги Європи, в якому Манчестер Юнайтед спробує взяти реванш у Реал Сосьєдад за поразку в першому турі. Червоні дияволи відстають від суперника на три очки і лише перемога в цьому матчі дозволить їм посісти підсумкове перше місце в квартеті. Підопічні Тена Хега будуть мотивовані і повинні зіграти набагато зібраніше, ніж у першому матчі, тому логічним вибором у цьому випадку буде ставка на чисту перемогу МЮ за 2,25.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0