Манчестер Сіті проти Фулхема. Чи буде сенсація в цьому матчі?

У суботу, 5 листопада, на стадіоні "Етіхад" відбудеться поєдинок "Манчестер Сіті" - "Фулхем" в рамках 15-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Сіті" проти "Фулхема".

Манчестер Сіті

«Манчестер Сіті» чудово пройшов у Прем’єр-лізі, вигравши два матчі поспіль і значно покращивши свою позицію на вершині турнірної таблиці. Містяни ведуть активну боротьбу за чемпіонський титул і не планують втрачати очки в Прем'єр-лізі до перерви на чемпіонат світу в Катарі.

У минулому турі команда у важкому матчі обіграла Лестер на виїзді, і ця гра показала, як важко Манчестер Сіті забивати голи без Ерлінга Халанда. У матчі нового раунду норвезький бомбардир повинен повернутися на поле і порадувати місцевих уболівальників гарною грою.

Фулхем

У минулому матчі «Дачники» вдома зіграли внічию з «Евертоном», але в цілому в нинішньому розіграші англійської Прем'єр-ліги показують хорошу гру і результати. Фулхем знаходиться в середині турнірної таблиці Прем'єр-ліги і далекий від боротьби за виживання, яку пророкували команді перед стартом сезону.

У наступному матчі АПЛ "Фулхем" зіграє проти найкращої англійської команди останніх років. На чужому полі гостям буде складно виграти деякі очки, а головним завданням Дачнікова буде банально вистояти та надійно грати біля власних воріт. Але цілком ймовірно, що у команди точно будуть свої моменти.

Манчестер Сіті проти Фулхема

Манчестер Сіті – Фулхем факти

  • Востаннє команди зустрічалися цього року в Кубку Англії: Манчестер Сіті переміг Фулхем з рахунком 4:1;
  • Лише в одному з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами була ставка більше 2,5 голів;
  • Манчестер Сіті виграв 12 матчів поспіль проти Фулхема у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч 15-го туру Чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити від скромних 1,12, на нічию – 9,20, а на перемогу Фулхема - за солідні 18,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі є явний фаворит, який гратиме на своєму стадіоні і банально вважається кращою командою. Крім того, «Манчестер Сіті» зіграє зі зручним для себе суперником, якого він стабільно перемагав останніми роками. «Фулхем» добре виглядає після повернення в еліту британського футболу, але вдалині від чинного чемпіона гостям буде важко проявити свої найкращі якості. Хорошим вибором буде ставка на Манчестер Сіті з гандикапом (-2,5) за 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0