Хоффенхайм – РБ Лейпциг. Чим закінчиться боротьба сусідів по турнірній таблиці?

У суботу, 5 листопада, на стадіоні Wirsol Rhine-Neckar-Arena відбудеться матч між Хоффенхаймом і РБ Лейпциг в рамках 13-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Гоффенхайм" – "РБ Лейпциг".

Хоффенхайм

Хоффенхайм в останньому турі чемпіонату Німеччини зіграв внічию з Кельном і тепер посідає сьоме місце в турнірній таблиці. Команда дуже близька до єврокубкової зони, тому кілька перемог можуть повернути її в боротьбу за високі місця.

У майбутньому матчі Хоффенхайм розраховує взяти три очки, адже гратиме на своєму стадіоні. Команда зіграє з дуже сильним і класним суперником, але все ж у господарів поля є сильні сторони, завдяки яким Хоффенхайм здатний нав'язати супернику свій футбол і отримати бажаний результат.

РБ Лейпциг

В останньому матчі німецької Бундесліги "Бики" на своєму стадіоні обіграли "Байєр" і перемістилися на шосте місце в турнірній таблиці. «Лейпциг» знаходиться в дуже хорошій формі, команда не програє в чемпіонаті Німеччини вже п'ять турів поспіль.

Лейпциг підійде до поєдинку нового раунду чемпіонату після найважчого матчу Ліги чемпіонів проти Шахтаря, який напевно забере багато сил у «Биків». Тому в майбутній грі Бундесліги тренерський штаб гостей, ймовірно, використає ротацію і дасть шанс зіграти тим гравцям, які раніше не так часто грали.

Хоффенхайм – РБ Лейпциг

Хоффенхайм – РБ Лейпциг факти

  • В останньому розіграші німецької Бундесліги команди обмінялися перемогами: «Хоффенхайм» переміг 2:0, а «Лейпциг» — 3:0;
  • У жодному з останніх п'яти матчів між суперниками не було ставки на те, що заб'ють обидві команди;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами була зроблена ставка на понад 2,5 гола;
  • РБ Лейпциг виграв три з останніх п'яти матчів проти Хоффенхайма в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед футбольних уболівальників букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч 13-го туру чемпіонату Німеччини: на перемогу Хоффенхайма можна поставити 2,85, на нічию — 3,50, на успіх РБ Лейпциг - за 2,37. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий і непередбачуваний матч в рамках нового туру чемпіонату Німеччини, в якому між собою зіграють сусіди по турнірній таблиці. У такому двобої дуже важко виділити фаворита і букмекери справедливо не можуть віддати перевагу одній із команд. В останні роки «Гоффенхайм» і «Лейпциг» не радують результативною грою в стикових матчах, але будь-яка серія рано чи пізно закінчується, тому в цьому випадку варто ризикнути і зробити ставку на тотал більше 3,5 голів за 2,43.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0