Тоттенхем проти Ліверпуля. Хто переможе у важливому матчі нового раунду?

У неділю, 6 листопада, на стадіоні "Тоттенхем Хотспур" відбудеться поєдинок "Тоттенхем" - "Ліверпуль" у рамках 15-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Тоттенхем" – "Ліверпуль".

Тоттенхем

Тоттенхем у минулому турі перервав негативну серію з двох поразок поспіль, обігравши на виїзді Борнмут. Підопічні Антоніо Конте програвали протягом зустрічі, але все ж зуміли вирвати перемогу на останніх хвилинах матчу і врешті порадували своїх уболівальників позитивним результатом.

На черзі у "шпор" черговий складний матч у чемпіонаті Англії, і навіть статус господаря навряд чи значно полегшить життя лондонцям. Тоттенхему потрібно покращити гру в обороні, адже команда допускала занадто багато помилок біля своїх воріт, а також працювати над реалізацією своїх моментів.

Ліверпуль

Ліверпуль переживає непростий період цього сезону: команда вийшла в плей-офф Ліги чемпіонів, але в чемпіонаті програла два матчі поспіль командам із зони вильоту. Особливо болючим для "червоних" стала поразка в минулому турі, адже "Ліверпуль" на останніх хвилинах пропустив вирішальний гол від "Лідса".

«Червоні» значно відстають від провідної групи команд, і ще одна осічка може ще більше відштовхнути команду від топ-4 турнірної таблиці. У новому матчі проти одного з конкурентів на високі місця «Ліверпуль», безумовно, гратиме агресивно в атаці та намагатиметься показати свій найкращий футбол. У гостей проблеми зі складом, тому Юргену Клоппу точно доведеться поекспериментувати з вибором виконавців для цієї зустрічі.

Тоттенхем проти Ліверпуля

Тоттенхем – Ліверпуль факти

  • У минулому розіграші англійської Прем'єр-ліги "Ліверпуль" і "Тоттенхем" двічі зіграли внічию - 1:1 і 2:2;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах діяла ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками була зроблена ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Ліверпуль програв два матчі чемпіонату поспіль;
  • Тоттенхем не може обіграти Ліверпуль вже 10 матчів у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування важливого матчу п'ятнадцятого туру чемпіонату Англії: на Тоттенхем можна поставити за 2,85, на нічию - 3,50, на успіх Ліверпуля - 2,29. Ви можете зробити ставку на те, що обидві команди заб'ють за 1,48. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важливий матч чергового раунду чемпіонату Англії, в якому зіграють топ-команди, які переживають не найкращий відрізок сезону. В останніх турах і «Тоттенхем», і «Ліверпуль» втратили багато очок і докладуть усіх зусиль, щоб реабілітуватися перед своїми вболівальниками в очній сутичці. Особливо мотивована буде команда Клоппа, яка програла останні два матчі в АПЛ. У такій зустрічі обов'язково повинні бути голи, і цікавим прогнозом в цьому випадку буде ставка на 2-3 голи в матчі за 2.07.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0